- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, 400 gram deneyin, ne kadar ısındığını göreceksiniz, 10L'de gram. Kapaklı 25L/30L beyaz bir kovanın yaklaşık 2/3'ünü alüminyum folyo ile doldurmak zorunda kaldığımı hatırlıyorum. Sonuçta bu çok fazla folyoydu, daha azına ihtiyacınız var ama ne kadar az olduğunu kontrol etmeniz gerekiyor, gramı unuttum. 200L varilde 100 de kullanabilirsiniz, yukarı çıkmayacaktır.
Metilamin dumanını yakalamak istiyorsanız HCL bidonunda ve sonra suda köpürtün.
10L, BMK (freebase meth) ile ph 12 ile 12L oldu
Reaksiyon sadece süpermarket alu kullandığınızda çıldırır, alu'yu daha kalın olan laboratuar dükkanlarından sisha mağazalarından alın.
Cıvayı galium ile değiştirin, kolay yeniden işlenir ve tüm bileşikleri damıtıp yeniden kullanabilirsiniz, ayrıca toksik değildir ve HCL 37 ve yeniden kristalleştirme ile çok kolay yeniden etkinleştirilebilir.
Metilamin dumanını yakalamak istiyorsanız HCL bidonunda ve sonra suda köpürtün.
10L, BMK (freebase meth) ile ph 12 ile 12L oldu
Reaksiyon sadece süpermarket alu kullandığınızda çıldırır, alu'yu daha kalın olan laboratuar dükkanlarından sisha mağazalarından alın.
Cıvayı galium ile değiştirin, kolay yeniden işlenir ve tüm bileşikleri damıtıp yeniden kullanabilirsiniz, ayrıca toksik değildir ve HCL 37 ve yeniden kristalleştirme ile çok kolay yeniden etkinleştirilebilir.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Galyumu klorür halinde mi hazırlıyorsunuz yoksa nitrat kullanılabilir mi? Bazı makalelerde ga/al indirgemeleri gördüm. Bunu deneyen var mı? Bu tür zehirli dumanlarla ve ardından atık bertarafıyla uğraşmak zorunda kalmamak harika olurdu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Galyumun HCL (su çözeltisi içinde) ile reaksiyona girmesine izin verin. Galyumun kaybolması klorüre dönüştüğü anlamına gelir.
Daha sonra belki de herhangi bir kir için asetonla dondurun veya kaynatarak kurutun.
Daha sonra belki de herhangi bir kir için asetonla dondurun veya kaynatarak kurutun.