- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Bu reaksiyonu henüz denemedim. Burada yayınlanan iyodo-keton aminasyon videosunu izledim. Orada freebazın siyah olduğunu ve kristalizasyon için hazırlanırken tozun renk değiştirdiğini gördüm. Belki de siyah olmasının nedeni bromun aksine iyodun ayrılan grup olmasıydı.
Teyit etmek için sorular:
1. Yukarıdaki sonuçlar çözücü olarak etil asetattan mı elde edildi?
2. Bu reaksiyonu EA ve bromoketon ile yaptınız mı, freebase farklı görünüyor mu?
3. Videodan EA kristallerinin cam gibi göründüğünü, NMP'nin ise çok daha beyaz olduğunu fark ettim. 4-MMC'nin stereokimyası hakkındaki yazınızı okudum, S ve R enantiyomerlerinin nasıl farklı görünümlü kristaller oluşturduğunu, bu kristallerin her ikisi de eşit derecede rasemik mi?
4. Nihai üründe EA ve NMP arasında öznel etki açısından herhangi bir fark gördünüz mü?
Bu sonuçları gönderdiğiniz için teşekkür ederim.
Teyit etmek için sorular:
1. Yukarıdaki sonuçlar çözücü olarak etil asetattan mı elde edildi?
2. Bu reaksiyonu EA ve bromoketon ile yaptınız mı, freebase farklı görünüyor mu?
3. Videodan EA kristallerinin cam gibi göründüğünü, NMP'nin ise çok daha beyaz olduğunu fark ettim. 4-MMC'nin stereokimyası hakkındaki yazınızı okudum, S ve R enantiyomerlerinin nasıl farklı görünümlü kristaller oluşturduğunu, bu kristallerin her ikisi de eşit derecede rasemik mi?
4. Nihai üründe EA ve NMP arasında öznel etki açısından herhangi bir fark gördünüz mü?
Bu sonuçları gönderdiğiniz için teşekkür ederim.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 23