- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Hekzan içinde neden hiçbir yerde kabarcıklanma meydana gelmiyor? Ve NaCl ve kabartma tozu içeren sıcak suyla yıkamak çok fazla kirliliği alır.
Bununla birlikte, IPA yerine metanol kullanırsanız, hekzan ile kül suyu ekledikten sonra reaksiyon karışımından doğrudan bir ekstraksiyon yapabilirsiniz.
Bununla birlikte, IPA yerine metanol kullanırsanız, hekzan ile kül suyu ekledikten sonra reaksiyon karışımından doğrudan bir ekstraksiyon yapabilirsiniz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Ayrıca metilamin yerine nitrometan kullanırsanız soğutma yapmanıza gerek kalmaz, ayrıca metilamin kaynağınızı damıtabilir ve yeniden kullanabilirsiniz. Daha az atık ve daha az maliyet
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Şimdi ondan kristal yaptığımda gerçekten dekstro olup olmadığını kontrol ediyorum. Kristal yapıldıktan sonra buraya koyabilirim. Henüz doğru oranlara sahip olmadığımı da belirtmeliyim, daha fazla reaksiyon yapmam gerekiyor
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Vakum destilasyonundan sonra, içine kuru hcl gazı koymak istiyorsanız asit baz ile sıvı sıvı ekstraksiyonu da yapmalıyım, aksi takdirde dondurucu koymalısınız. sert bir yol buldum.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Daha önce nitrometan ile çalıştınız mı? Ürünü izole etmekte sorun yaşıyorum, muhtemelen gelecekte sitrik asitle asitleştireceğim ve sonra hepsini vakumla damıtacağım ve oradan tekrar bazikleştirmek için kül suyu ekleyeceğim ve daha sonra bazı (ve tabii ki suyu) vakumla damıtacağım ve sonra hekzan ile distilatı çıkaracağım ve içinden kuru HCL gazı kabarcıklandıracağım.
Ya da sadece dondurun ve IPA ile yeniden kristalleştirin.
Ya da sadece dondurun ve IPA ile yeniden kristalleştirin.