- Reaction score
- 4
Mevcut ucuz başlangıç malzemeleri kullanılarak MDMA'nın modern, yüksek verimli bir sentezi. Deneyimli bir gizli kimyager tarafından türetildi, bir çaylak tarafından yazıldı.
Bu sentezi denemediğim ve oldukça deneyimsiz olduğum için, sizlerin düşüncelerini bilmek isterim. Bir şans verin ve deneyin:
(Bu rutini ben bulmadım, ne kredi ne de sorumluluk kabul etmiyorum)
Bu sentez Hamilton Morris'in podcast'inin "hapishanede kimya çalışmak" bölümünden alınmıştır.
Hamilton'un çalışmalarına aşina değilseniz, onu tavsiye etmekten başka bir şey yapamam.
Başlıkta da belirtildiği gibi, röportaj yapılan gizli kimyager on yıldan fazla bir süreyi hapishanede geçirmiş ve burada MDMA, 2C-B ve Meskalin sentezini çalışmış ve geliştirmiştir. Hapisten çıktıktan sonra yöntemlerini büyük bir başarıyla test etti.
Bu serbest akışlı bir röportajdı, bu yüzden tüm detaylardan bahsetmedi ama ben bunları bir araya getirdim.
Sentez:
Başlangıç malzemesi helyal: ucuz, mevcut ve izlenmemiş.
Genel bakış: Helional -> karb. asit -> imid -(Hoffman)-> MDMA
1): Karb. asit oluşturmak için oksidasyon
(helional reaktif değildir, tipik oksidanlar işe yaramaz)
okson (potasyum peroksimonosülfat), H2O, asetondan yapılan dimetoksidiksoyran ile oksidasyon
2): 160derecede üre kullanılarakimid
oluşumu (%75)
yan ürün: amonyak ve başlangıç malzemesi => geri kazanım (%90 verim)
asit katalizörü olmadan zor (%10): HCl çok güçlü (%50), Fosforik asit iyidir, 1 damla/2 g karboksilik asit
(görünüşe göre bu patentli bir yöntemdir)
3): Çamaşır suyu ile Hoffman yeniden düzenlemesi
1: amidin klorlanması: hassas bir şekilde, çamaşır suyu kırılgandır -> düşük sıcaklık, fazla baz, 1 saat boyunca çamaşır suyu damlatın.
amid çözünecektir, eğer yeterince soğuksa: çökelti oluşacaktır
2: sıcaklık 60 derece. 4 saat
Baz 1 saat sonra nötralize edilir, izosiyanat imin oluşturur
Bu rutinle ilgili herhangi bir sorun var mı?
Siz ne düşünüyorsunuz? Eğer bir yerde aptalca bir acemi hatası yaptıysam lütfen beni düzeltin (büyük olasılıkla)
Ayrıca meskalin ve 2C-B yapımından da bahsetti. İlginizi çekerse bunları da yazabilirim.
Bu sentezi denemediğim ve oldukça deneyimsiz olduğum için, sizlerin düşüncelerini bilmek isterim. Bir şans verin ve deneyin:
(Bu rutini ben bulmadım, ne kredi ne de sorumluluk kabul etmiyorum)
Bu sentez Hamilton Morris'in podcast'inin "hapishanede kimya çalışmak" bölümünden alınmıştır.
Hamilton'un çalışmalarına aşina değilseniz, onu tavsiye etmekten başka bir şey yapamam.
Başlıkta da belirtildiği gibi, röportaj yapılan gizli kimyager on yıldan fazla bir süreyi hapishanede geçirmiş ve burada MDMA, 2C-B ve Meskalin sentezini çalışmış ve geliştirmiştir. Hapisten çıktıktan sonra yöntemlerini büyük bir başarıyla test etti.
Bu serbest akışlı bir röportajdı, bu yüzden tüm detaylardan bahsetmedi ama ben bunları bir araya getirdim.
Sentez:
Başlangıç malzemesi helyal: ucuz, mevcut ve izlenmemiş.
Genel bakış: Helional -> karb. asit -> imid -(Hoffman)-> MDMA
1): Karb. asit oluşturmak için oksidasyon
(helional reaktif değildir, tipik oksidanlar işe yaramaz)
okson (potasyum peroksimonosülfat), H2O, asetondan yapılan dimetoksidiksoyran ile oksidasyon
2): 160derecede üre kullanılarakimid
oluşumu (%75)
yan ürün: amonyak ve başlangıç malzemesi => geri kazanım (%90 verim)
asit katalizörü olmadan zor (%10): HCl çok güçlü (%50), Fosforik asit iyidir, 1 damla/2 g karboksilik asit
(görünüşe göre bu patentli bir yöntemdir)
3): Çamaşır suyu ile Hoffman yeniden düzenlemesi
1: amidin klorlanması: hassas bir şekilde, çamaşır suyu kırılgandır -> düşük sıcaklık, fazla baz, 1 saat boyunca çamaşır suyu damlatın.
amid çözünecektir, eğer yeterince soğuksa: çökelti oluşacaktır
2: sıcaklık 60 derece. 4 saat
Baz 1 saat sonra nötralize edilir, izosiyanat imin oluşturur
Bu rutinle ilgili herhangi bir sorun var mı?
Siz ne düşünüyorsunuz? Eğer bir yerde aptalca bir acemi hatası yaptıysam lütfen beni düzeltin (büyük olasılıkla)
Ayrıca meskalin ve 2C-B yapımından da bahsetti. İlginizi çekerse bunları da yazabilirim.