- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
MDA Helional + Hydroxylamine sentezinde %60 verim elde ediyorum. Büyük ölçekli üretim için en iyi yol.
- Reaction score
- 0
Sizin ya da herhangi birinin, helyalden MDA'ya kadar tüm bu şemada %60 toplam verim elde etmesinin hiçbir yolu yok. Burası boktan bir yer. Danışmanlık yapabilirim ve doğru fiyat karşılığında bunu yapmaya istekliyim. Belki bir mod bu kayıp arkadaşlara yardım etmeme yardımcı olabilir.
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
23 Mar
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum var
1. Son adımda, bir HCl gazı akışı ile kristalizasyon yöntemini kullanıyorsunuz. Bu doğru mu yoksa yanıyor mu?
2. Amid.
100 g aldoksim, 300 mL ksilen ve 2 g nikel asetat ile karıştırılır, eklenir ve 5 saat boyunca refluks edilir. Yaklaşık 100 mL ksilen damıtılır ve karışım soğumaya bırakılır. Amid yaklaşık 70. Gramlar ayrılır ve süzülür ve kurutulur. Ksilen ile yeniden kristallendirilebilir.
=Ne kadar ısı verebilirsiniz?
3. Aldoksim.
Aldoksim sertleşmezse daha fazla hidroksilamin ve baz ekleyin.
Ne kadar hidroksilamin ve baz eklemeliyim?
Teşekkür ederim
1. Son adımda, bir HCl gazı akışı ile kristalizasyon yöntemini kullanıyorsunuz. Bu doğru mu yoksa yanıyor mu?
2. Amid.
100 g aldoksim, 300 mL ksilen ve 2 g nikel asetat ile karıştırılır, eklenir ve 5 saat boyunca refluks edilir. Yaklaşık 100 mL ksilen damıtılır ve karışım soğumaya bırakılır. Amid yaklaşık 70. Gramlar ayrılır ve süzülür ve kurutulur. Ksilen ile yeniden kristallendirilebilir.
=Ne kadar ısı verebilirsiniz?
3. Aldoksim.
Aldoksim sertleşmezse daha fazla hidroksilamin ve baz ekleyin.
Ne kadar hidroksilamin ve baz eklemeliyim?
Teşekkür ederim
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
Merhaba arkadaşım, ne kullanıyorsun?
MDA sentezlemek için hangi yöntem kullanılıyor?
Lütfen bana sentez süreci ve kimyasallarınızın detayları hakkında bilgi verir misiniz?
MDA sentezlemek için hangi yöntem kullanılıyor?
Lütfen bana sentez süreci ve kimyasallarınızın detayları hakkında bilgi verir misiniz?
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30
Evet, başarıyorum. Bunu büyük ölçekte yapmak için en iyi yöntem bu. Basit ve verimli. Kolayca erişilebilen az sayıda ekipman ve malzeme.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
- By HIT MONKEY
-
25 Mar
Merhaba arkadaşım, bir sorum var.
Son adımda sadece şunu kullanıyorsunuz
(NaOH) kristalleşmesi ihtimaline karşı, değil mi?
PH değeri de 7,5 olmalı, değil mi?
Kimyadan pek anlamam.
Eğer itiraf edeceksem, bilmediğimi söyleyebilirim. Maddeyi (NaOH) ekledikten sonra MDA elde etmek için ne yapılmalıdır? Size sormak istiyorum, bana söyleyebilir misiniz?
Son adımda sadece şunu kullanıyorsunuz
(NaOH) kristalleşmesi ihtimaline karşı, değil mi?
PH değeri de 7,5 olmalı, değil mi?
Kimyadan pek anlamam.
Eğer itiraf edeceksem, bilmediğimi söyleyebilirim. Maddeyi (NaOH) ekledikten sonra MDA elde etmek için ne yapılmalıdır? Size sormak istiyorum, bana söyleyebilir misiniz?
- Language
- 🇧🇷
- Reaction score
- 30