Bugün ikinci deneme.
Yine p2np ile ilgili sorunlar.
Tamamen çözündü, ancak daha sonra oda sıcaklığında beklettikten sonra tekrar lapa haline geldi.
GAA'yı ekledim, sıcak plaka üzerinde karıştırdım ama büyük bir başarı elde edemedim (GAA aşırı nüfuz edici ve uzun süre kalan iğrenç bir kokudur)
Amalgam iyiydi ama büyük bir hata yaptım! Durulamadan sonra oksijeni engellemek için şişeye bir stop koydum (yağmurluk giyiyordum
@Never to sleep , en diğer eldivenler), sonra stopu çıkardım, bok neredeyse patlıyordu! yüksek basınç ve yüksek sıcaklıklar açığa çıktı. (aşırı sıcak olduğu için p2np koymak için güvensizdim), bu yüzden biraz soğuması için bir saniye soğuk su banyosuna koydum.
Sonra peltemsi p2np'yi ekledim ama hemen etkileşim olmadı. sadece yoğun çalkalamadan sonra sıcaklık yükseldi, toplamda soğuması için sıcak hale getirmek için bir saat kadar çalkaladım, eğer yaparsam hala çalkalayıp soğutuyordum. (geride çok fazla alüminyum kaldı). sanırım p2np'yi amalgama koyarken noktayı kaçırdım.
Alki çözeltisini ekledim ve "bir kez karıştırdım", şiddetli reaksiyon (çok fazla kabarcıklanma),
30 dakika sonra: üst tabaka hala oluşuyordu, bu yüzden 3 kez karıştırdım.
3 şouwers aldım, (Hg'yi düşündüğümde anksiyete yaşıyorum).
Şimdi pijamalarımın içindeyim ve bakmak istemiyorum (rahat pijamalarımın içinde buharlar ve sonra onunla uyumaya gidiyorum ....)
Sorular:
-Aşırı sıcaklık artışı (amalgamdan) normal mi?
-Eğer p2np eklersem, sıcaklık amalgam ile etkileşimden dolayı daha fazla yükselir mi? / yoksa bu ısı ile ilgili değil mi? (p2np eklenmesi)
- Bu Hg buharı konusunda hala çok endişeliyim. toplamda en fazla 5 kez soludum (buhar veya buharın hala mevcut olduğu odada / bahçede lol),
biri beni sakinleştirmek için bana bazı rakamlar veya bilgiler verebilir mi? (biliyorum, Hg kullanmamak en iyisi, ama bu kurulumda / yöntemde çok fazla para harcadığım için bir seçenek değil (her şeyi satın almak zorunda kaldım)
Şerefe