Ağustos başından beri koltukların arasında, muhtemelen benden 5 mil uzakta bir yerde duran bir kargom var. Sıcaklığa ve ışığa duyarlıydı, bu yüzden kaybolduğunu düşünüyorum ama bir ay sonra hala 'yolda' olarak listeleniyor. Kara liste daha olası bir senaryo. Şimdi yaklaşan başka bir kargom var, eğer bu aşamada durdurulursa veya 'dondurulursa' kullandığım adresin yandığını düşüneceğim ve devam edeceğim.
Kelimenin tam anlamıyla herkes herkese posta siparişi verebilir, bu yüzden nereden bakarsanız bakın bu yasal bir karmaşa. Yasal karışıklıklar pahalıdır, eğer birisi sizi ibret olsun diye cezalandırmak istemiyorsa (ki böyle bir durumda bunu hemen anlayacağınızdan eminim), onlar için çözüm "daha fazla faaliyeti durdurmaktır" çünkü bu en ucuz seçenektir.
Bugünlerde kimin düşmanı yok ki? 2024 yılındayız, 5 yaşındaki çocuklar ellerinde iPhone'larla dolaşıyor. Herkesin bildiği gibi, seçtiğim adresler sadece gerçekten sevmediğim ve onlarla uğraşmaktan memnun olduğum insanlar.
Etrafta çok fazla 9-5 M-F Drone var, seçiminizi yapın ve postacının gitmesini bekleyin, bokunuzu kapın. Teknofobiklerin adreslerini seçmeye çalışın, Ring kapı zilleri veya kameraları olmayacaktır. Yerel bölgenizin NextDoor (Sosyal Medya) sayfalarını izleyin. Yaşlılar mükemmel, değerli memleketlerinde olup biten 'şüpheli faaliyetler' hakkında dedikodu yapmaya bayılırlar. Yerel Polis ve 'Uyanık Vatandaşların' neler yaptığını öğrenmek için harika bir yol olduğunu düşünüyorum.
Sadece Güvende Kalın, Güvende Kalmak benim için akıllı olmak ve araştırmanızı yapmak anlamına geliyor ve iyi olacaksınız