- Reaction score
- 32
Tamam, adım 3 - 50c'ye ısıtılmış NaOH çözeltisi ekledim ve mag Stir'e koydum 6 saat sonra rbf'imde kalın, neredeyse katı kremsi bir karmaşa vardı. DCM ekledim ve iki katman ortaya çıktı. İlk başta çok mutluydum!!! Kremsi kalın tabaka altta oturduğundan ve daha net tabakanın DCM'den çıkarılan güzelliklerin üstte olduğunu düşündüm. Hayır hayır..... Sütlü kalın tabaka DCM'ydi. DCM'yi çıkardığımda sarı berrak bir yağa, yani p2p'ye sahip olmayacağımı biliyorum.
@HEISENBERG
Yayınlamadan önce ekibiniz bu süreci gözden geçirdi mi? Uzmanlar bu işlem konusunda sessiz kalmış gibi görünüyor. Ekibinizin yayınladığı bir yöntem hakkında biraz destek almak güzel olurdu.
Tamam, o zaman kremsi karmaşa üzerinde Damıtma işlemini deneyeceğim ve ne çıkacağını göreceğim.
@HEISENBERG
Yayınlamadan önce ekibiniz bu süreci gözden geçirdi mi? Uzmanlar bu işlem konusunda sessiz kalmış gibi görünüyor. Ekibinizin yayınladığı bir yöntem hakkında biraz destek almak güzel olurdu.
Tamam, o zaman kremsi karmaşa üzerinde Damıtma işlemini deneyeceğim ve ne çıkacağını göreceğim.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Sadece kendi yöntemimi kullanın: MEK ve benzini hidroklorik asit ile ısıtın: 90-110 C, 3-5 saat.
Sonra içine %10 KOH çözeltisi koyun ve kristaller hemen ortaya çıksın. Sudan kurtulun. Onları dondurucuya koyun. Yağdan kurtulun. Saf, beyaz kristaller. ...hoşgeldiniz!
Sonra içine %10 KOH çözeltisi koyun ve kristaller hemen ortaya çıksın. Sudan kurtulun. Onları dondurucuya koyun. Yağdan kurtulun. Saf, beyaz kristaller. ...hoşgeldiniz!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
MPB çözeltisine zaten sahibim ve kristalleri damıtmadan elde etmek istiyorum. Adol yoğunlaştırması asit gazı ile yapıldı. Benz + MEK çözeltisine gazlama yoluyla asit eklenirse ve 3-5 saat boyunca 90-110 ° C'ye kadar ısıtılırsa ve% 10 KoH eklemeden önce hcl ile yıkanırsa, kristallerin hemen çökelme olasılığı var mıdır? Kristal elde etmek için çözeltiyi dondurmak önemli midir ve reaktif ölçümleriniz nelerdir.