- Reaction score
- 3
Selamlar hiveminds dostları!
Yakında meth pişirme yolculuğuma başlayacağım. efedrin, pseudo gibi gerekli reaktiflerin çoğuna erişimim var,
kırmızı p, metilamin ve p2p. sorun şu ki, kimyasal bilgim yok denecek kadar az ve bu benim ilk sentezim olacak. sizce
Bu tamamen yeni başlayanlar için yapılabilir mi ve eğer öyleyse hangi sentez yöntemini önerirsiniz? Rasemik yollar - p2p ile
n-metilformamid, Leuckart reaksiyonu" veya NaBH4 indirgemesi ile P2P daha zor olacaktır çünkü bunlarla yapmak için kiral bir katalizör kullanmak zorundayım
Doğru stereokimyaya ihtiyacım olduğu için - D-meth. Ayrıca tüm yöntemler için aynı ekipmana ihtiyacım olacak mı?
sentezi bu yazıda gösterildiği gibi:
yoksa efedrin yollarında buna gerek yok mu?
Bu konudaki tavsiyeleriniz ve sentez işlemi sırasında yardımlarınız için çok müteşekkir olacağım.
videolarla daha kolay öğrendiğiniz için süreci ve buraya yükleyin.
Not: orta/büyük ölçekli üretim sağlayan yöntemler tercih edilir
Yakında meth pişirme yolculuğuma başlayacağım. efedrin, pseudo gibi gerekli reaktiflerin çoğuna erişimim var,
kırmızı p, metilamin ve p2p. sorun şu ki, kimyasal bilgim yok denecek kadar az ve bu benim ilk sentezim olacak. sizce
Bu tamamen yeni başlayanlar için yapılabilir mi ve eğer öyleyse hangi sentez yöntemini önerirsiniz? Rasemik yollar - p2p ile
n-metilformamid, Leuckart reaksiyonu" veya NaBH4 indirgemesi ile P2P daha zor olacaktır çünkü bunlarla yapmak için kiral bir katalizör kullanmak zorundayım
Doğru stereokimyaya ihtiyacım olduğu için - D-meth. Ayrıca tüm yöntemler için aynı ekipmana ihtiyacım olacak mı?
sentezi bu yazıda gösterildiği gibi:
NaBH4 indirgemesi ile P2P'den metamfetamin sentezi. Orta Ölçekli.
Giriş. BB izleyicilerine NaBH4 ile 1-fenil-2-propanon (P2P) indirgeme metoduyla metamfetamin sentezini sunuyorum. Aşağıdaki yöntem, büyük partiler halinde ürün elde edilmesini sağlar. Bu yöntemin en zor sorunu, imin indirgenmesinin ekzotermik reaksiyonu sırasında ortaya çıkan ısıdır...
chemforum.info
Bu konudaki tavsiyeleriniz ve sentez işlemi sırasında yardımlarınız için çok müteşekkir olacağım.
videolarla daha kolay öğrendiğiniz için süreci ve buraya yükleyin.
Not: orta/büyük ölçekli üretim sağlayan yöntemler tercih edilir