- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Sadece zayıf bir baza ihtiyacınız olduğunu düşünün Amonyum Asetat, sikloheksilamin ve n-butil yanlış olabilir ama her zaman deneyebilirsiniz
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya amonyum asetat benim düşündüğüm olacak....
Ben 2,5-di'den önce 3,4,5-triMEOba'yı tercih edeceğim. Çünkü nitrometanla tepkimeye girdiğinde meskaline giden yola giriyorsun ve yine de nitrometanı 3,4,5-TMA yapmak için kullanmayı deneyebilirim.
Bir noktada 2c-b yapmak istiyorum ama bromlama beni genel olarak korkutuyor - yıllar önce aldığım ve içinde geldiği şişede saklanan 1cc var ama gaz kullanmak kulağa daha da korkutucu geliyor!
Elementel brom kullanmadan bir şeyi bromlamanın bir yolu yok mu?
Ben 2,5-di'den önce 3,4,5-triMEOba'yı tercih edeceğim. Çünkü nitrometanla tepkimeye girdiğinde meskaline giden yola giriyorsun ve yine de nitrometanı 3,4,5-TMA yapmak için kullanmayı deneyebilirim.
Bir noktada 2c-b yapmak istiyorum ama bromlama beni genel olarak korkutuyor - yıllar önce aldığım ve içinde geldiği şişede saklanan 1cc var ama gaz kullanmak kulağa daha da korkutucu geliyor!
Elementel brom kullanmadan bir şeyi bromlamanın bir yolu yok mu?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Evet Rabidreject, bromlama artık bir sorun değil. Biraz NBS (N-Bromosüksinimid) alın. Ancak temiz 2c-h Hcl veya 2c-h Oksalat yapmış olmanız gerekir. Ama bu o kadar da zor değil.
Şimdi evde yapabileceğiniz toksik olmayan ve güvenli bir 2c-b sentezi var. NaBH4 + Cu(II)Cl indirgemesi ve NBS brominasyonu. Ve aslında daha büyük miktarlar için bile iyi çalışıyor.
Bir ara 2c-b ile ilgili yazımı kopyalayıp yapıştıracağım.
Şimdi evde yapabileceğiniz toksik olmayan ve güvenli bir 2c-b sentezi var. NaBH4 + Cu(II)Cl indirgemesi ve NBS brominasyonu. Ve aslında daha büyük miktarlar için bile iyi çalışıyor.
Bir ara 2c-b ile ilgili yazımı kopyalayıp yapıştıracağım.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Bu yazının önemi şimdi daha iyi anlaşıldı. Birkaç basit kelime için çok teşekkürler! Haha