Nitrometan ile benzaldehitlerden 25B-NBOME sentezi

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Sanırım sadece kendi kendime konuşuyorum ama nitrostireni Zn ve HCl ile 2,5 MO-PEA'ya indirgemek daha kolay olacak gibi görünüyor ...

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Hayır, doymamış bir madde aldıktan sonra bir adımı atlayamaz veya verimi kaybedemezsiniz. Susuz koşullarda çinko içeren asetik asit daha iyi çalışabilir. Sadece susuz HCl asit almazsanız.

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Hidroklorür yerine asidik asit kullanmayı denemeniz ve nasıl çalıştığını görmeniz gerekecek teşekkürler...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Hiç de kendi kendine konuşmuyorsun. Bu benim için çok ilginç bir makale ve denemek için malzemelerimi topluyorum. Böylesine güçlü bir psychedelic'e sahip olma fikrine bayılıyorum! Asla sorumsuzca davranıp bunu asit olarak yutturmaya çalışmam - bence bu ilaçları mahveden de bu oldu. İnsanlar ölmeye başladığında insanların nbomlara bakış açısını değiştirdi çünkü basın sadece müstehcen bir hikaye istiyor!
Ben şahsen HER ZAMAN onları sorumlu bir şekilde dozladım ve iyi psychedelics olduklarını gördüm! Ayrıca ilk etapta 2cb'ye sahip olmak çok güzel olurdu, kabul edelim. 1/2kg 2,5-dmo benzaldehit almam gerekebilir. (Kelimenin tam anlamıyla çünkü bana bundan daha azını satacağına güvendiğim kimseyi bulamıyorum!). Yine de 2,5-dmo benzaldehit ile yapabileceğiniz çok farklı şeyler var, bu yüzden peşinde olduğum nihai ürüne triptamin satın aldığımdan daha fazla adım olsa da, gerçek şu ki - fenetilaminler kadar ilgimi çeken triptamin ile yapabileceğiniz çok şey yok - tolerans nedenlerinden dolayı, triptaminler yerine yüksek psikedelik fenetilaminleri tercih ediyorum (genel olarak - birkaç tane var).
Alibaba'yı sevmek lazım...

Sue

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Okumayı deneyin, ilginizi çekebilir mi?
SÜPERPOTENT SEROTONİN LİGANDLARININ N-(HALOJENLİ) BENZİL ANALOGLARININ SENTEZİ
J. Chil. Chem. Soc., 59, Nº 3 (2014)

2003 yılında yapılan ön araştırmalar sonucunda N-2-
metoksibenzil sübstitüsyonu, sadece feniletilaminlerin değil, aynı zamanda
fenilizopropilaminler, triptaminler ve 3-(2-aminoetil)-(1H,3H)
tipik 5-HT2 reseptör antagonisti ile ilişkili kinazolin-2,4-dionlar
ketanserin, 5-HT2A reseptörleri için özellikle yüksek afinite ile sonuçlanır.5

Tanıdığım herkes 25I'yi 25B ve 25C'ye göre daha çok seviyor, harika bir psikedelik ve zihni yormuyor...

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
sanırım bu makaleyi duymuş olabilirim, bir göz atacağım....

Pratik anlamda kimyanın şu an için beni çok aştığını biliyorum.

Hala yaptığım 3,4,5-TMON'ları ilgili PEA'ya indirgemeye çalışıyorum. NaBH4/CuCl2 yöntemiyle bir kez gerçekten kötü verimle başardım ama henüz kullanmak için yeterli değil. Şu anda örnek koleksiyonumda biriken birkaç farklı nitrostiren/nitropropen var, doğru olanı elde edene kadar en çok sahip olduğumla çalışmam gerektiğini düşündüm!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Evet. Bir yıl daha sürebilir. 😂

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Adım 4 için 2-metoksibenzaldehit bulmakta zorlanıyorum, 4-metoksibenzaldehit ile değiştirilebilir mi veya başka bir bileşik önerisi var mı?

tripeep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
WillD Merhaba efendim, 4. adım için 2-metoksibenzaldehit bulmakta zorlanıyorum, 4-metoksibenzaldehit ile değiştirilebilir mi veya başka bir bileşik önerisi var mı?