İş birliğimizi doğru ve objektif bir şekilde nasıl tanımlayacağımı uzun süre düşündüm, ancak daha sonra daha azını ve kendi başıma yapmanın daha iyi olacağına karar verdim.
İleriye baktığımda, her kuruşun A'dan Z'ye el tarafından yönlendirilmeye değer olduğunu söyleyeceğim.
Daha önce meth sentezini öğretmek için başka birini kullanmıştım ve bu bir kabustu. Reaktif kaybı, zaman, sinirler. Kimyager değilim, efedrin konusunda birkaç yıllık deneyimim vardı ama hepsi bu.
Ona döndüğümde, bana her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, bu süreçle ilgili olmayanlar da dahil olmak üzere tüm aptalca sorularımı yanıtladı. Emanet formunu doldurduk, sabırla bekledi ve ihtiyacım olan her şeyi toplamam için bana zaman verdi ve başladık. Her adımda hazır bulundu, her zaman tam olarak ne yapıldığını araştırdı ve hangi alternatiflerin var olduğunu tavsiye etti. İşleri berbat ettiğimizde bile bizi elimizden tutup çıkardı ve açıkladı. Sadece teoride değil, pratikte de her şeyi yaptığını ve bildiğini hemen hissedebiliyorsunuz. Gerçek koşullarda bunu yapmanın ne kadar kolay olduğunu gösteriyor. Bundan sonra, tavsiye için hala ona döndüm, her zaman artık anlaşmamızla ilgili olmayan bir şey önerdi.
Genel olarak, kesinlikle tavsiye ederim! Harika bir adam ve harika bir hizmet.
Tekrar teşekkür ederim.
Not: İngilizcem için özür dilerim, hepsi çevirmen