Bunun eski bir yazı olduğunu biliyorum, ancak amfetamin için başka biri patlarsa, iyi bir bahane Bupropion ilacıdır, Wellbutrin adlı bir anti-depresan olarak mevcuttur. "Kronik obezite yönetimi" veya sigarayı bırakma için MySimba markalı Bupropion+Naltrexone kombinasyonuna ulaşmak daha da kolay.
@MadHatter
Nitroethane ve Nitromethane RC modellerinde "nitro motorlarda" kullanılıyor, bu küçük arabalarla ilgili bir şey ya da insanların yarıştığı her neyse, görünüşe göre bu desteği arıyorlar (görünüşe göre zamanla motoru tahrip ediyor mu?), gerçek yakıt görünüşe göre 5:1 veya daha büyük ölçekli modellerde kullanılıyor. En iyisi bu şeylerle yarışabileceğiniz bir yer bulmak ve bunu bir hobi olarak edinmek, bahse girerim Avrupa'daki mermiler gibi... izniniz olmayabilir, ancak bir atış kulübüne üyeyseniz bir kasa almak sorun değil... Nitroethane, NIPRON markasında yakıt katkısı olarak ve ayrıca motor temizleyici ve kireç çözücü olarak listelendiğini gördüm... çoğu nitro bileşiği, sanırım garip bir nedenden dolayı çözücü olarak kullanılabilir...
Metilamin
Pestisit üretimi... NMP çözücü imalatı... Çoklu tarımsal kullanım..
Metilamin tek başına zor bir madde olabilir. Metilamini çözmek için kullandığınız çözücüye bağlı olarak, farklı bir bileşik elde edersiniz, bu yüzden sizin yerinizde olsaydım, metilamin çözeltilerinin ne olarak adlandırıldığına ve daha sonra ne için kullanıldığına bakardım, muhtemelen bu şekilde çok daha büyük bir liste elde edersiniz ve oradan kendinize çok daha kolay bir bahane seçebilirsiniz.