Question CRACK nedir?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Bazı HOOD GHETTO filmleri izliyorum Crack nedir? Gerçekten bir mutfakta ocakta pişiriyorlar mı?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
evet, herhangi̇ bi̇r dükkandan alinan kolay malzemelerle evde kesi̇nli̇kle pi̇şi̇rebi̇li̇rsi̇ni̇z çok bağimli olmayin, her zaman doğru dozajlari kullanin

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ciddi misin sen? Crack kokaindir. Satın aldığınız pütürlü toz ve parlak kokain kokain hcl'dir. İçinde onu kimyasal olarak çok değiştiren bir asit vardır. Eğer bir baz kullanır ve asidi nötralize ederseniz, o zaman asit yok olur ve elinizde (serbest baz) kokain olur. Baz kokain. Baz kokain. En popüler 2 yöntem, zehirli bir gaz olan ve suda çözünen amonyak (ph'ı baziktir) kullanmak ve diğer yöntem de her ikisi de ph'ı bazik olan sodyum bikarbonat veya karbonat kullanmaktır. İnsanlar bikarbonat ve karbonat ürününe çatlak adını verirler. Genellikle amonyak yönteminden daha ham bir üründür ancak bu, zehirli amonyağı çıkarmak için gereken ekstra adımların bir sonucudur ve crack, temizlerseniz serbest baz kokain kadar saf olabilir. Ocakta, mikrodalgada, bir kaşıkta ve bir popcan'ın dibinde yaptım. Muhtemelen başka şekillerde de yapmışımdır.

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Açıklamak için zaman ayırdığınız için teşekkürler, ben 3. dünya ülkesindenim, bu yüzden aptalca sorular sorarsam özür dilerim