Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim! Evet, bu tür RC'leri içeren torbaların üzerinde tam olarak hangi numaranın yazılı olduğunu hatırlamıyor olabilirim.
Sadece küçük bir rakam bile büyük bir fark yaratabilir!
O zaman muhtemelen 2c-t-2 almışımdır. Sanırım daha büyük bir dozaj bile aldım çünkü 1 saatten fazla bir süredir herhangi bir etki hissetmiyordum, bu yüzden ben de ikinci bir tane... Gençken hepimiz aptalca şeyler yaparız
Nickame'inizi gerçekten seviyorum hehe... SANDOZ, böyle harika reklamlar yapan en iyi marka ve kötüye kullanılan tüm ilaç ürünleri (Oxy, fent bantları gibi) - "sihirli bir şekilde" bu tür kullanımlar için en uygun olanlardır.
Oxy sandoz: prezervatif gibi soyulur, kat hapların üzerine yapıştırılmaz
Sonra, hapların ince toz haline gelmesi ve tüm ER'yi çıkarması için HASSAS bir baskı yeterlidir.
Yardımcı maddeler çok nötrdür, bu da onu burundan çekilecek daha az rahatsız edici oksi yapar ve sihirli bir şekilde PH ile pratik olarak IV için zaten iyidir.
Yamalar en üst seviyedeydi: yasalardan dolayı jel torbası yerine "kötüye kullanımı önleyici" dermapatch koymaya zorlanmadan önce, Sandoz bu jele genellikle sadece sıkılıp içilen bir tatlandırıcı ekledi!!! en iyi tatta sigara içme deneyimi için
başka türlü bir derma yamasına tatlandırıcı koymaları için herhangi bir neden var mı?
kendinize iyi bakın