Много се радвам, че попаднах на тази тема. Много благодаря за споделянето! Търсих навсякъде точно това, което сте предоставили, което по същество е просто списък на това какво "наистина" представляват тези неща. С помощта на
An AI успях да създам приложената таблица, в която са изброени всички реактиви, изброени в началото на темата.
От АИ:
Колоната за силата се основава на субективни доклади и може да варира в зависимост от индивидуалните реакции и дози. Колоната за разходите представлява цената на реагентите, необходими за синтезиране на съединението.Колоната за чистота представя колко близко е съединението до действителния мефедрон по отношение на чистотата.
Все още имам проблеми с подтикването на AI да дава по-ясни описания на всяко съединение, но начинът, по който се намира сега, ми е доста полезен. Но това повдигна въпроси за мен: Защо хлорометакатинонът е посочен като "най-висока" чистота, най-ниска цена, но със "слаб" ефект? Същото важи и за N-циклохексил метилона? ("освен за цената")
@BevItUp "Също така изглежда, че всички доставчици са в ЕС. Това изглежда като продукт, с който някой би могъл да забогатее бързо в САЩ. Особено ако направят качествен продукт, така че хората да знаят какъв трябва да бъде той..."
Не мога да се съглася с вас повече!!! Толкова много хора питат за истинската сделка тук и аз възнамерявам да им я дам. Но силно... А не слаб? lol
Наистина оценявам всички твои прозрения и
@Gordon Ramsay!