Макар че аарон водеше добър бизнес с мнозина и като цяло беше в добро темпо относно поръчките си, за мен всичко около него беше подозрително от самото начало, защото можех да кажа, че той не е истински ангажиран в общността за лични цели, а също и широките му запаси, които никога не изглеждаха да са заедно на едно и също място, просто ми приличаха на "Darknet Vendor 101", така или иначе дропшипингът е съвременен бизнес модел, но ми се стори нахално да имаш такава форма на реклама, когато явно не си ти
Заради подозрителното му поведение наистина натрупах много злоба към него, заради факта, че би използвал тази страхотна общност за лична изгода.
Обикновено лъжите никога не стигат докрай, в този случай интригуващият сюжет, който Аарон е създал около него и многото други персони (купувачи и продавачи), които има на този пазар, се разкри за мен на 29 август тази година. Въпреки това не ми се искаше да правя нищо по въпроса, защото да имаш различни самоличности в тъмната мрежа е нещо, което е много често срещано и което и аз правя.
Въпреки това беше на 22 август, когато един потребител се свърза с мен в Breaking Bad, като поиска най-различни наркотици, но най-вече оксикодон за лична употреба. Влязохме в разговор и беше около седмица по-късно, когато пакетът беше на път. Точно в този момент купувачът се свърза с мен отново със следното съобщение:
Така че на този етап бих искал да си вземете почивка, да отворите сесията и да видите дали този идентификационен номер може да ви е познат.
Историята продължава..
Тъй като никога преди това не съм имал контакт на сесия с аарон, не можах да видя какво ще се развие и продължих да се свързвам с потребителя с мързеливо съобщение "Йо, Гордън", за да му кажа кой съм.
След 2 часа и 2 минути искането ми за съобщение беше прието. Потребителят отговори:
Когато продължих да се конфронтирам с него, като казах:
Той не каза нищо през целия ден, въпреки че преди това беше много отзивчив, а в САЩ все още беше обяд
Продължих да ровя:
Той излезе и каза:
Получих някакви фугасни обяснения защо клиентът ми го е насочил към мен, защото се предполага, че Аарон е голям доставчик на оксикодон в САЩ
За мен това е съвсем ясно
Потребителят на BB, който ми изпрати профила, също не отговори в продължение на един ден и след това каза: "Не съм отговорил:
Когато отговорих:
Не получих отговор, когато пакетът беше доставен, повече не се свързаха с мен, но акаунтът все още е активен към днешна дата (последно е бил активен: 9 октомври 2023 г.)
Това може да остави леко пространство за тълкуване, но за мен нещата са доста ясни.
От данните, които виждам в адреса, лицето, което стои зад акаунта, е от САЩ! (Не ме питайте за адреса му
)
Бих могъл да продължа с добавянето на доказателства за горните твърдения (скрийншоти + видеоклипове), които имам, но това е загуба на време и енергия!
Други ситуации, които доведоха до мнението ми за Аарон, са:
1. Когато току-що започнах като продавач, имах потребители като Chobeskunk и 2 други хора от Франция, които чакаха отговора на aaron в продължение на повече от 3 седмици, след като направиха поръчка и изпратиха монети, това буквално не е спирало оттогава, че хората идват тук от време на време със същия проблем на призраци в продължение на седмици и това е преди 4 месеца.
Призраци след приемане на поръчка = измама
2. Кокаинът му е тестван на 70%, рекламиран на 90%+
3. Хората поръчват метамфетамин, получават 4MMC
4. Признава ми, че е продавал оксикодон, примесен с фентанил на сесията
5. Публикува информация за 95% 4MMC, но изпраща мръсно вещество на клиентите. Когато това излиза наяве, той наистина казва, че се е справил, като е летял до лабораторията със самолет, за да подобри работата на химиците си
Хора, всичко това е толкова лошо, че не мога да повярвам как може да продължи толкова дълго и далеч и как този човек все още не е забранен? Беше нелепо да се гледа, но честно казано, искаме ли такъв тип внимание, че потребител, който е закупил наркотици на Breaking Bad, е влязъл в болница от него? aaronstevens трябва да отиде и всеки от страничните му сметки!
Наистина се чудя колко пари е измамил от хората.
Наистина настоявам за необходимостта от принудителни ескроу транзакции на Breaking Bad, всеки, който драгира хората извън форума, трябва незабавно да бъде забранен, ако не е бил предоставен от администраторите.