Синтез на амфетамин от P2NP чрез Al/Hg (видео)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
Всъщност не мога да разбера добре въпроса ви. Има видео ръководство и коментари към всяка стъпка. Трябва да повторите, за да получите амф. Защо искате да използвате ефедрин и кофеин?

Last edited by a moderator:

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
До каква степен мога най-добре да разтегна своя амфетамин сулфат, за да го направя годен за движение по пътищата? Предполагаме, че 50 г чист амфетамин сулфат. Имам ефедрин и кофеин

.

Причината, поради която искам да включа ефедрин в синтеза, е следната: Прочетох, че има редукции на базата на ефедрин hcl

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
Искате ли да съкратите персонала си от кофеин и ефедрин? Не можете да направите амфетамин от ефедрин по този метод.

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Може би това би направило продукта още по-силен. Дали би имало смисъл? Това би било 3-компонентен ефект. Някои хора не смятат, че чистият амфетамин е много добър, те разбират какво имам предвид под това

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
Опитайте го първо сами, преди да го продадете на другите.

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Как биха направили своите пътища подходящи за амфетамин? Има ли температура на ядрото по време на амалгамирането, която не трябва да се превишава? Колба от 2000 ml с охладител 20 g p2np като редукция Използвам hgcl2. Предпочитате ли да се въздържате от охлаждане, стига да не прелива? Или винаги трябва да охлаждам? С най-добри пожелания

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
10g p2np се разтварят в 100ml ipa с 50ml Gaa 60%, трябва ли ми още малко вода? Защо трябва да вземам водна алкална основа вместо смес 50/50?

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
P2np се разтваря в 100ml ipa с 50ml Gaa 60%, трябва ли ми малко вода? Защо трябва да вземам водна алкална основа вместо смес 50/50?

cyb3r0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Имам течен натриев хидроксид като на тази снимка колко мл да сложа?

PvJwzs1TOC

Last edited by a moderator:

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ohhh I'm uncomfortable I don't master Molare conversion, I would love to understand it so much. :(

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Посещавал съм основно и средно училище :/

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,239
Deals
Трябва да достигнете рН 11-12. Необходимият обем зависи от натоварването ви.

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Какво се случва с моя продукт, ако е твърде алкален, да речем 13/14. Има ли тогава повече натриев сулфат в моя амин или той дори може да бъде унищожен?

?

На каква температура на ядрото трябва да обърна внимание по време на амалгамирането?

?

Тогава имам още един въпрос... Неутрализирам с акумулаторна киселина 37%, трябва ли все пак да добавям алкохол, ако да, колко? Hgcl2 или hgno3 каква е разликата в крайния продукт

MilfMaker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Хей, момчета, някой има ли контакт за сярна киселина тук?

MilfMaker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Мога ли да използвам и акумулаторна киселина? Колко % трябва да съдържа сярната киселина?

Ruedi689

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Смятам, че алкохолната сярна киселина 35%

Акумулаторната киселина се състои от 37% сярна киселина, а останалото може да е вода... за съжаление не знам как се отнася към самия продукт.

anotherNovice

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Здравейте на всички, сравнително нова съм тук. Аз съм начинаещ и се уча. Преглеждах метода на Хенри за P2NP, но необходимите химикали ми се сториха по-трудни или по-рисковани за получаване в моя район, отколкото да отида при доставчик на P2NP. Имат ли други някакви мисли или прозрения, които да ми помогнат да определя най-добрия път.

MilfMaker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
той доставя само на търговски клиенти

William D.

Expert
Reaction score
1,269
Пътят от P2NP с амалгама (ако има живак) най-добрият начин за начинаещ, въпреки че изглежда труден.