Здравейте, страхотно написано!
So manny respect for u guys bringing this up/ take time to share with us!
Но 1 нещо ме затруднява.
Този форум ме научи, че амфетаминът трябва да е бял, другите цветове са свързани с (погрешен) синтез, остатъци от прекурсор/отрова...
Знам, че е обичайно да има лека промяна в цвета на крайния продукт, но вашият краен продукт е просто пълен жълт/оранжев цвят ?
Каква е причината за това?
So manny respect for u guys bringing this up/ take time to share with us!
Но 1 нещо ме затруднява.
Този форум ме научи, че амфетаминът трябва да е бял, другите цветове са свързани с (погрешен) синтез, остатъци от прекурсор/отрова...
Знам, че е обичайно да има лека промяна в цвета на крайния продукт, но вашият краен продукт е просто пълен жълт/оранжев цвят ?
Каква е причината за това?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Здравейте, alterego!
Да, това е факт, чистият амфетамин има бял цвят.
Жълтият цвят на Амфетамин се дължи именно на неговото окисление.
Например по време на изпаряването на разтворителя при кипенето му и по време на съхранение с излагане на въздух.
Освен това жълтият цвят може да се дължи на примеси от железни соли и натриев сулфат.
В бъдещи изследвания ще продължим да проучваме това и ще публикуваме нови данни от изследванията.
Да, това е факт, чистият амфетамин има бял цвят.
Жълтият цвят на Амфетамин се дължи именно на неговото окисление.
Например по време на изпаряването на разтворителя при кипенето му и по време на съхранение с излагане на въздух.
Освен това жълтият цвят може да се дължи на примеси от железни соли и натриев сулфат.
В бъдещи изследвания ще продължим да проучваме това и ще публикуваме нови данни от изследванията.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
Той ще се задържи дълго време, ако е сух, чист, съхраняван на хладно, далеч от светлина и въздух. Въпреки това имаше една статия, в която изследваха съхранявани лекарства от стара аптека, които са били на тъмно и хладно място в продължение на 30 години + и едно от лекарствата беше амфетамин. За този дълъг период от време то се е развалило до по-малко от половината от първоначалното количество амфетамин.
Първичните амини са много реактивни дори като соли. Амфетаминовата основа се разваля в рамките на часове, когато е изложена на слънчева светлина и 25 °C + в присъствието на кислород (като бутилка с въздух над течността). Най-добре направете солта незабавно или я съхранявайте в дълбоко замразена камера.
Първичните амини са много реактивни дори като соли. Амфетаминовата основа се разваля в рамките на часове, когато е изложена на слънчева светлина и 25 °C + в присъствието на кислород (като бутилка с въздух над течността). Най-добре направете солта незабавно или я съхранявайте в дълбоко замразена камера.