Тази сутрин бях малко намръщен, това е много голям натиск, когато шефът ме притиска да увеличавам мащаба толкова бързо, без да обмислям нещата Аз съм химикът и не бих вложил собственото си pmk в тези реакции, без да отделя време да помисля за това. Бих отделил около седмица, за да проуча числата си, да направя повече изследвания и т.н.
Реакциите с 1,1 кг вървяха добре, но това беше мигновено увеличаване на мащаба до 1,1 кг х 3 наведнъж... и бъркалките се проваляха наляво и надясно, не беше готино... възнамерявах да им покажа процеса и да произведа фин продукт, който да покажа на купувачите, които в крайна сметка изхвърлиха тонове хранителни оцветители в него и го съсипаха и трябваше допълнително да пречиствам и да произвеждам готов продукт, докато увеличавам мащаба и правя по-големи реакции, което е досадно, надявах се да им покажа и след това те могат да ми помогнат да увелича мащаба и да се справят с доставките, но всичко зависи от мен, това е w.е и не ми е платена нито стотинка, но разбирам, че са инвестирали $ и ми дават възможност да се уча и да печеля $, но това трябва да е екипно усилие, имам само асистент без химическо образование, а те искат да произвеждам и обработвам 50 кг с този реактор, не изглежда невъзможно, просто няколко успешни реакции и обработки. Просто ме е яд, защото дори нямам напълно оборудвана лаборатория и химикали под ръка, мислят да купят 9 буркана мео на реакция, което не е моето нещо.