Този препис е боклук.Първо, температурата с формамида е твърде ниска 140-150 звучи правилно, ако използвате амониев формат, но формамидът се нуждае от по-висока температура, ако си спомням правилно, и второ, N-формиламфетаминът е твърда маса, а не течност, и защо ще се опитвате да го извлечете от реакционната смес напълно безполезна стъпка, която само вреди на добивите ви трето, хидролизата ви е погрешна, използвате 11 литра Hcl, което е безумно, дори ако имахте 11 килограма N-формиламфетамин, количеството щеше да е близо 2,5 литра Hcl, а не 11 литра, а 1:1 по моларна маса, а не по обем.Защо толкова усложнявате всичко Leuckart е проста рефлуксна хидролиза и след това базификация и след това парна дестилация - всичко това в един и същи съд, така че не са необходими никакви екстракции или разтворители Силно се съмнявам, че някога сте правили тази реакция, а ако сте я правили, добивът ви е близък до нулата, ако я правите, както казвате.Добре, весела Коледа на всички, отивам да спя, пиян съм като дявол
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Ако пуснете лейкард при 140 150 с амонячен формат, той така или иначе ще се разпадне само на формамид
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-формиламфетаминът е леко жълта мазна течност
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Отиде на боклука. Не знам какво, по дяволите, не е наред с моя Льокарт. Време за реакция 20 часа, температура: 150-160 С (формамид) и всички реагенти бяха в правилните количества. Дали магнитната ми бъркалка е счупена и не я разбърквам по-често, или какво. Моят N-формил амин е винаги черен. Трябва ли да го изгоря? И когато правя хидролиза на база, не се образува много, ако изобщо се образува, амонячен газ, така че моят N-формил "амин" изобщо не е амин?! Може ли някой да ми помогне. Моят P2P беше 8 грама + други реактиви.