да, разбирам, но си мислех, че публикувам като снимки, може би е безопасно или по-безопасно, за да нормален уебсайт, така че се чудех, защо уебсайт с тъмен уебсайт, когато има нормална версия... просто се чудех, че харесвам този уебсайт много добре. но в бъдеще искам да поръчам това, което искам, че отидох в този холандски затвор, не е голям проблем, но сега съм уволнен и тази кучка на worksuplyer не ми плаща и не мога да поискам помощ, защото работя там на хартия. Казвам това защото искам да продавам може би продукт който е за чистота и минимално увреждане на организма продавах кокаин база кокаин и мръсен спийд и какво ли още не. арестуваха ме! но сега съм без пари! спестяванията си дадох на малкия си брат но сега той ги няма.. така че може би ще продавам амфетамин и легални лекарства, защото мога да си ги набавя. но не и да шофирам... питат ме много, ако мога да покажа какво имам в колата сиһттр://..... като darkweb може би трябва да го пробвам (амфетаминфосфат)//..... съжалявам за спама