Открих форума на ВВ преди 3 дни благодарение на пазара на Черната пирамида и тяхната много приятелска подкрепа, към която се присъединих преди около месец.
На първо място: благодаря и на двамата, че внесохте малко свежест в тази област, която е даркнетът.
Второ и не на последно място, когато повечето хора обичат да се държат просто ( и грозно през повечето време ) поради лошо кодиране или дизайн прагове или просто защото те просто са твърде мързеливи, за да undettake необходимите ъпгрейд, тези момчета удвои количеството на усилията и познайте какво: това се вижда ! във всеки аспект !
Голям ъп за вас, Хайнсенберг и Аменхотеп, за страхотната работа.
Доколкото можах да опитам ( имам общо 8 завършени поръчки ), пазарът е прекалено бърз, снимките, търсенето, профилът, страницата на члена и страницата на продукта се зареждат за нула време.
Наистина ми харесва и системата за проверка, както и динамиката без използването на Java. Това е брилянтно.
Дизайнът също е безупречен ( добре, съгласен съм, че винаги съм бил голям фен на египетската култура от своя страна... ).
Когато другите пазари се чувстват стари и един вид скучни и обикновено се управляват от един и същ екип отново и отново, вие наистина извършихте това, което наричам избухване в тази област и предполагам, че сега е само въпрос на време да привлечете приличен трафик, ако вече не сте го направили.
Видях някои говеда тук и там с други хора, които може да притеснявате с вашата услуга: Казвам: игнорирайте ги, не се интересувайте и продължавайте с хубавата работа.