Синтез на JWH-018. Малък мащаб.

William D.

Expert
Reaction score
1,235
Заместени 1-нафтоил хлориди - 4-метокси или 4-етил -1-нафтоил хлориди. 1-адамантанкарбонилов хлорид, 2-йодензоилхлорид, 2,2,3,3-тетраметилциклопропанкарбонилов хлорид и др.

Khaled

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Заместителят на нафтоилхлорида е бензоилхлорид 99%.

NarcoState

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Is this true because benzoyl chloride is obtainable when naphtoyl chloride is impossible to find.

William D.

Expert
Reaction score
1,235
Да, разбира се, че е по-добре да се купи хлорид, отколкото да се направи, което не е най-приятната процедура.

Khaled

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Заместителят на нафтоилхлорида е бензоилхлорид 99%.

William D.

Expert
Reaction score
1,235
MW печка, чаши, везни, мелнички, филтри и др.
PS: Който синтезира ADBB-ноиди с основния реактив (с калиев карбонат), може да опита този синтез, започвайки от стъпка 4

阿卡Mario

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
1. могат ли запечатаните бутилки да се взривят? 2. добра ли е микровълновата фурна за домашна употреба?

William D.

Expert
Reaction score
1,235
Праховете трябва да се раздробят в един диаметър, за да се разпределят равномерно.
Флаконите се използват за микровълнов реактор. За домашна микровълнова печка се използват чаши и краткотрайно, но често облъчване.

Last edited by a moderator:

Bigwest

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Може ли някой да ми обясни как да разделя времето на облъчване, когато използвам домашна микровълнова печка

SD850IS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Запитване... Какви са разликите между JWH-018 и UR-144
Включително, но без да се ограничава до сила. Което се оценява!!! Аз съм "чукане на бита"
в очакване на вашия отговор/обяснение.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,127
Deals
1
Здравейте, по-добре е да отворите раздела Фармакология. Темите за JWH-018 и UR-144 са напълно описани. Можете да ги сравните.

D4ftmonk

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
В статията се посочва, че JWH може да се използва в течност, което означава, че за производство в малък мащаб не може да се използва за смесване в тютюн?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,127
Deals
1
Здравейте. Защо не?

阿卡Mario

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Необходимо ли е нагряване при претопяване?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Имам всички прекурсори, за да тествам този микровълнов синтез, защото химията звучи много обещаващо и образователно, но нямам алуминиев оксид.

Исках да синтезирам алуминиев оксид (Al2O3), но имам само NaOH и H2SO4, но не и HCL, а съм убеден, че ще ми трябва HCL за по-чист път на синтез.

Има ли друг/и реагент/и, с които мога да заместя алуминиевия оксид (Al2O3)?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Здравейте Алуминиевият триоксид (Al2O3), известен също като алуминиев оксид, е наистина лесен за набавяне от магазин за стоматологични материали, зъботехниците използват различни гранули от него за процедура, обикновено наричана шлифоване, при която това вещество се пръска с натиск върху твърди (метални, керамични или полимерни) материали, главно протезни зъби или части, за да се полира повърхността. Това е доста евтин химикал, но очаквайте да е в големи опаковки от 3-5 л, а и нещата за зъболекари са по-скъпи от обикновените химикали. Просто посетете лабораторията на някой зъботехник и просто поискайте една чаша безплатно, може би ще срещнете достатъчно любезен човек, който просто да ви го даде, предложете му малко пари, ако смятате, че е подходящо. Съвет: алуминиевият оксид може да се използва и за хроматографски колони, което е основното му приложение в лабораторията по органична химия, а също и за адсорбиране на скъпи катализатори, които се филтрират и след това се използват отново.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Забравих да спомена, че алуминиевият оксид много често се използва в микровълновата химия (особено когато се работи с домашно устройство, тъй като професионалните MW реактори са изключително скъпи дори в сравнение с най-модерните партидни реактори), тъй като имат екраниращ (надявам се, че съм прав) ефект, или както и да е, често се споменава като нещо от типа "вана", така че реакторът остава в чаша, пълна с определено количество Al2O3. Надявам се това да помогне.

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@H, дадохте ми причина поне утре да посетя зъболекарския магазин. Оценявам информацията, много е полезна. Стискам палци, приятелю!

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Е, радвам се, че ви дадох надежден съвет (успешно извърших колонна хроматография с алуминиев оксид, който ми беше предложен от зъболекаря ми, който също е квалифициран техник и сам изработва протезите за пациентите си). Магазините, които доставят тези често химикали и още по-често смеси, също и инструменти и оборудване, нямат обичайната политика за снабдяване с химикали и там могат да се намерят много полезни неща, представляващи интерес за химиците, но някои от тях са скъпи, ако да речем са предназначени да се използват директно в устата на пациентите, но консумативите за техници са много по-достъпни. Ще трябва да решите как да гранулирате алуминиевия оксид (мрежа), което можете да решите сами.

Bigwest

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Имам всички съставки, опитвам се да разделя 8 и 4 минути облъчване на 2 по 2 минути и да оставя продукта да се охлади между тях, но не се получава. Може ли някой да помогне с това, моля.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,127
Deals
1
Можете да се опитате да го разделите на 10-25 сек. Не ги охлаждайте прекалено много.

View previous replies…

Bigwest

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Опитвам се да го разделя на 10 секунди първо не работи след това се опитвам да разделя 20 на 20 секунди и след това ефекта е твърде слаб нищо в сравнение с jwh 018 дори с thc.!!!?

Bigwest

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Обърнете внимание, че 1 нафтоилхлорид се е превърнал в твърдо вещество поради спадането на температурата.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,127
Deals
1
Сигурни ли сте във вашите реактиви? Проверили ли сте тяхното mp?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,127
Deals
1
Здравейте, не съм го направила. Попитах за този синтез за вас от Уилям. Ти за обратната връзка.

Bigwest

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Пиша на Уилям в pm. Надявам се, че той ще отговори. Но съм сигурен, че има нещо нередно.

mkcvnvn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Благодаря