- Reaction score
- 166
Той е една от най-чистите форми на метамфетамина и има декстро изомер.
Към днешна дата имаме високи показатели за качество, като чистотата на метамфетамина е достигнала 99% +
Метафетаминът има специфично въртене
оптически чистият изомер D е [α]20D = -18,90° при чистота 99%+.
Моят продукт съдържа само декстрометамфетамин. Използваме фракционна основна дестилация и повторно пречистване.
Не разреждаме с метилбензиламин и други вещества.
Нашият продукт има правилна температура на топене
Нашата организация е готова за сътрудничество и е готова да си сътрудничи както с производители, така и с големи купувачи.
Готови сме да помогнем с доставката на готови прекурсори и пълни комплекти за работа, както и с партиди на едро от готови продукти.
Към днешна дата имаме високи показатели за качество, като чистотата на метамфетамина е достигнала 99% +
Метафетаминът има специфично въртене
оптически чистият изомер D е [α]20D = -18,90° при чистота 99%+.
Моят продукт съдържа само декстрометамфетамин. Използваме фракционна основна дестилация и повторно пречистване.
Не разреждаме с метилбензиламин и други вещества.
Нашият продукт има правилна температура на топене
Нашата организация е готова за сътрудничество и е готова да си сътрудничи както с производители, така и с големи купувачи.
Готови сме да помогнем с доставката на готови прекурсори и пълни комплекти за работа, както и с партиди на едро от готови продукти.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
мъж ми разкажете за технологията, напишете ми PM, моля
- Reaction score
- 13
- Reaction score
- 8
Интересува ме как да направя лед с рацемат метамфетамин, някой знае ли подробна техника?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 8
много съм благодарен за информацията. имате ли линк или информация как да се направи d-meth от l-meth ?
- Reaction score
- 166