Абсолютно съгласен LOL, но аз съм намерил начин да заобиколя метода на натриевия етилсулфат, който работи доста добре по този начин, а ако ви е удобно да работите с диетилов сулфат и нямате нищо против да направите кутия, която да прикрепите към бутален трион като устройство за разклащане, това също работи доста добре. Но когато приготвяте натриев етилсулфат, следвайте всички нормални начини за това, освен да използвате натриев хидроксид, за който мога да ви дам линк към една голяма и дълга процедура за някакво изследване, което са направили за приготвянето на натриев етилсулфат, и в края ще ви кажат да оставите бехеровата чаша да стои дни наред, за да изчакате утайката да до известна степен ще трябва да го направите, но ако имате наистина добра вакуумна помпа и можете да постигнете дълбок и нисък вакуум, след като прелеете етанола отгоре, който ще бъде доста прозрачен, можете да дестилирате много внимателно, защото натриевият етилсулфат се разлага бързо при всяка температура, много по-висока от стайната. Направете дълбок вакуум и се отървете от етанола, като оставите натриев етилсулфат. Това не е най-евтиният метод, защото алкохолът трябва да е безводен от самото начало 200 proof без денатуриращи глупости. Струваше ми около сто долара за един галон, за да го изпробвам. Но мога да извадя толкова дълбок вакуум, че етанолът почти се дестилира, преди дори да съм приложил Heat. След като видях, че е достигнал точката на насищане, просто го оставих да изсъхне оттам. При този метод ще получите само половин мол SES на 1 мол концентрирана сярна киселина и 1,375 мола етанол. Те трябва да се комбинират киселината и етанолът под 20 градуса по Целзий през цялото време, за да се предотврати каквото и да е странично действие, и след като се съберат, се хвърлят в хладилника за минимум 12 часа, за да завърши реакцията. Не правете тези глупости, които виждате в интернет, за нагряване до 140 градуса или нещо подобно. Имам линк към цялата процедура, в която тя е описана и е направена старателно само за натриев етилсулфат. Ако можете да си направите мащабна центрофуга, имам предвид дори бутилка от кока-кола, която виси на конец, и да размахвате проклетото нещо над главата си за известно време, бихте могли да получите още по-голям добив. Но в статията ще ви бъде казано колко точно алкохолен разтвор на натриев хидроксид да използвате, за да неутрализирате киселината и да създадете натриев етилсулфат. Тази задача изисква само малко търпение и ако можете да отделяте по час-два на ден, за да си играете с нея, бихте могли да имате достатъчно количество, за да направите достатъчно нитроетан поне за лична игра. Абсолютно съм сигурен, че някой би могъл да го мащабира докрай, но аз просто си играя само за лична употреба. Обясних малко от това, но ако някой иска линк, попитайте и ще го намеря.