Opět tomu opravdu nerozumím. Nikdy tomu nebudu rozumět. Proč lidé chtějí syntetizovat amfetaminy a nedaří se jim to, i když někdo uvede správné molární poměry, a pak si stěžují, že udělali všechno tak, jak říká postup, a znovu a znovu se jim to nedaří. I když jsou uvedeny správné molární poměry, je toho tolik, co musíte vědět. Nebo někdy dokonce velmi málo, ale ta trocha informací je většinou rozhodující informací, aby vše fungovalo. Třeba kolikrát přebytek jednoho na těch činidel ve správném molárním poměru MUSÍ být v reakční baňce, aby věci fungovaly. Pokud jste líní přečíst si byť jen jednu dobrou kuchařku přímo k věci, nebo vás prostě jen nezajímá natolik, abyste si našli a přečetli byť jen jednu amfetaminovou kuchařku, proč si tu sloučeninu prostě nekoupíte? Na těchto fórech vidím takový typ lidí, který jsem tu ještě nikde tolik neviděl. Ano, je velmi dobré se trochu poučit a dobře poradit, sám nejsem Einstein, ale všechny reakce mám nastudované z internetu. Syntézy na fóru, přečetl hromadu knih a patentů, reakce na různých stránkách. Stáhl jsem si spoustu základních knih o organické chemii atd. Ve škole mi chemie nešla, protože mě škola sama o sobě nebavila. Vůbec. Ale když jsem se asi před 8 lety začal učit chemii, tak mě to chytlo a zkouším nové syntézy, drogy už ne. Ale to jsem jen já, každý je jiný, ale někdy mě to tak štve, že se k tomu musím vyjádřit. A klid! Omlouvám se za dlouhý text.
P.S Tenhle text nebyl pro tebe OrgUnikum, ale.. víš, ty v textu.
TheNut.