1. Destilace parou oddělí směs aminů velmi špatně, nejlepším řešením je vakuová destilace, která je za přítomnosti silného vakua poměrně rychlá.
2. Obávám se, že budu lhát, ale pokud si vzpomínám, po jednorázové separaci izomerů je konečné složení "d-izomeru vinanu" asi 80-90 % d-izomeru a zbytek je l-izomer.
3. Sklo jsem vyrobil bez separace izomerů ze směsi lihu a malého množství vody + dalších složek, dostal jsem skleněnou monolitickou hmotu, při úplném vysušení se objevily praskliny, zejména pokud se krystaly promyly acetonem (neopakujte mou chybu), ale hmota zůstala průhledná. V mém případě jsem nepoužíval skleněné nádoby pro krystalizaci a další nuance, strávil jsem 2-3 měsíce nad výběrem techniky.
Před touto metodou jsem se pokoušel vyrobit z taveniny sůl, byly získány monolitické kusy, ale ne průhledné, pouze skvrny průhledných krystalů. Vznikl nápad udělat něco jako zónové tavení.
Proč vám musím něco dokazovat? Podělil jsem se o své zkušenosti, pokud vás to nezajímá, je to vaše osobní věc. Opravdu si myslíš, že potřebuji tvých 250 gramů, je mi to úplně jedno, nebudu se zabývat malichernostmi. Spotřebitelé objektivně neposuzují čistotu látek, stačí se jich zeptat, co je lepší mefedron v prášku nebo velký krystal, hádejte, co odpoví ... Polovina účinku drog (stimulantů určitě) je jejich vzhled))))
Málem bych zapomněl, pokud plánujete destilovat ve vakuu, pak určitě potřebujete podélný pavouk, protože tam budou lehce vroucí frakce odpadu, pomocí pavouka můžete měnit přijímací baňku, aniž byste zastavili destilaci aminu, podobně jako u revolveru, ale místo nábojů baňky.