- Reaction score
- 14
Mám ještě jednu otázku - jsou 2-3 hodiny míchání a zahřívání dostatečné k tomu, aby se tato reakce dovedla do konce, nebo bych měl zvolit 4-5 hodin, jak je uvedeno v některých jiných zápisech?
- Reaction score
- 14
Provedl jsem TLC, po 3 hodinách konverze téměř 100 %, 4 hodiny žádný předložený prekurzor (ideálně udělejte 3-4 hodiny, ale 2-3 hodiny jsou obvykle také v pořádku).
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Tohle je vlastně můj zápis, který tento uživatel jen přeposlal & přidal několik otázek, dříve s tímto člověkem spolupracoval, ale nedávno jsem na něj slyšel nějaké stížnosti. Děkuji za pochvalu mých vysvětlení. Naprosto souhlasím s vaší analýzou současného stavu čínského trhu, velmi pronikavé. Příliš mnoho čínských prodejců si prostě zkracuje výrobu, nečistí a neprovádí žádné analytické ověřování svých prekurzorů, prostě z chamtivosti. Mnoho zákazníků po celém světě tak kupuje velmi nečisté prekurzory a používá je k výrobě nečistých produktů s neznámými a možná toxickými/nebezpečnými vedlejšími produkty. Je to velmi smutné, a proto doporučuji všem výrobcům finálních produktů, kteří mají prostředky, aby si dali záležet a poslali svůj produkt k testování třetí stranou pro analytické ověření čistoty a identity pomocí GCMS/LCMS/HPLC/NMR atd. Pokud prodáváte výrobek koncovým uživatelům, aniž byste to udělali, jste nezodpovědní & ohrožujete zdraví a životy lidí.
Pokud někdo potřebuje tipy na testovací společnosti třetích stran, které toto mohou v USA provést za rozumné ceny, napište mi PM. Neohrožujte své zákazníky. Chamtivost a neznalost je kořenem většiny tohoto zla.
Pokud někdo potřebuje tipy na testovací společnosti třetích stran, které toto mohou v USA provést za rozumné ceny, napište mi PM. Neohrožujte své zákazníky. Chamtivost a neznalost je kořenem většiny tohoto zla.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Důrazně také doporučuji všem výrobcům, aby věnovali čas studiu této pokročilejší 2. extrakční metody. Analyticky ověřená 5f & 5cl vyrobená pouhým vyluhováním produktu v ledové vodě první metodou téměř NIKDY nemá vyšší čistotu než 70-80 %, a kdo ví, jaký další sajrajt v konečném produktu zanecháváte.