Nemohu upravit svůj příspěvek, ale pokud je na 10 ml volné báze amfetaminu potřeba 7,743 g čistého H3PO4, při 85% roztoku vezmeme (7,743*100)/85 = 9,109 g 85% H3PO4.
Hustota kyseliny fosforečné je 1,6845 g/cm3, pak je potřeba 5,40 ml ?
Nebo jsem úplně mimo ?
mějte na paměti, že v postupu se rozpouštědlo odpaří, aby zůstala jen volná báze, která se zase zředí acetonem, pokud budete extrahovat jen nepolární látkou bez odpaření, nemusí být zrovna nejlepší nápad zředění.
Pakliže i pokračování,
Mám smíchat kyselinu fosforečnou v poměru 1:10 s acetonem a nehledám, abych dosáhl Ph 6, ale přidám celou směs a míchám, abych získal fosfát amfetamin ?
Dobrý den, právě jsem si koupil kyselinu sírovou a kyselinu dusičnou od společnosti Aurelio. Na začátku po mně chtějí doklad o obchodní činnosti, poslal jsem mu pdf, ve kterém jsem uvedl, že jsem nezávislý výzkumný pracovník. A to je vše. Zaplatil jsem přes Paypal a druhý den mi byla objednávka doručena s číslem zásilky. Dorazila za 6 dní.
Je volná báze amfetaminu stejná jako ampethaminoil ( a-olej ), co mohu koupit online na internetu? a znamená to, že mohu provést stejné kroky jako ve videu (Syntéza z P2NP přes Al/Hg)?
s (a-olejem), pokud se připojím v minutě 7:24?
To, co se prodává online, je v podstatě amfetamin, který je nelegální a ředí se rozpouštědly. Množství volného aminu se rovná množství amph soli, kterou máte. můžete si vyrobit sulfátovou, hydrochloridovou nebo fosfátovou sůl a uvidíte, jak málo jste vlastně vyrobili