Dobrý den, skvěle jste to napsali!
Takže manny respekt za to, že jste to přinesli / věnovali čas, abyste se s námi podělili!
Ale 1 věc mě trápí.
Toto fórum mě naučilo, že amfetamin by měl být bílý, ostatní barvy souvisejí s (chybnou) syntézou, zbytky prekurzorů/jedů...
Vím, že je běžné, že v konečném produktu dochází k mírné změně barvy, ale váš konečný produkt má jen plnou žlutou/oranžovou barvu ?
Co je na tom špatného ?
Takže manny respekt za to, že jste to přinesli / věnovali čas, abyste se s námi podělili!
Ale 1 věc mě trápí.
Toto fórum mě naučilo, že amfetamin by měl být bílý, ostatní barvy souvisejí s (chybnou) syntézou, zbytky prekurzorů/jedů...
Vím, že je běžné, že v konečném produktu dochází k mírné změně barvy, ale váš konečný produkt má jen plnou žlutou/oranžovou barvu ?
Co je na tom špatného ?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Ahoj, alterego!
Jo, to fakt čistý amfetamin mají bílou barvu.
Žlutá barva Amfetaminu je způsobena právě jeho oxidací.
Například při odpařování rozpouštědla při jeho varu a při skladování s působením vzduchu.
Kromě toho lze žlutou barvu přičíst nečistotám solí železa a síranu sodného.
V dalším výzkumu budeme tuto problematiku dále studovat a zveřejníme nové výzkumné údaje.
Jo, to fakt čistý amfetamin mají bílou barvu.
Žlutá barva Amfetaminu je způsobena právě jeho oxidací.
Například při odpařování rozpouštědla při jeho varu a při skladování s působením vzduchu.
Kromě toho lze žlutou barvu přičíst nečistotám solí železa a síranu sodného.
V dalším výzkumu budeme tuto problematiku dále studovat a zveřejníme nové výzkumné údaje.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
Vydrží dlouho, pokud je suchý, čistý, uchovávaný v chladu, mimo dosah světla a vzduchu. Nicméně vyšel článek, kde zkoumali uskladněné léky ze staré lékárny, které byly na tmavém chladném místě 30 let + a jedním z léků byl amfetamin. Za tuto dlouhou dobu se jeho kvalita zhoršila na méně než polovinu původního množství přítomného amfetaminu.
Primární aminy jsou prostě velmi reaktivní i jako soli. Amfetaminová báze se při vystavení slunečnímu záření a teplotě 25 °C + v přítomnosti kyslíku (jako láhev se vzduchem nad kapalinou) znehodnotí během několika hodin. Nejlepší je sůl okamžitě vyrobit nebo uchovávat v mrazáku.
Primární aminy jsou prostě velmi reaktivní i jako soli. Amfetaminová báze se při vystavení slunečnímu záření a teplotě 25 °C + v přítomnosti kyslíku (jako láhev se vzduchem nad kapalinou) znehodnotí během několika hodin. Nejlepší je sůl okamžitě vyrobit nebo uchovávat v mrazáku.