Dobrý den, skvěle jste to napsali!
Takže manny respekt za to, že jste to přinesli / věnovali čas, abyste se s námi podělili!
Ale 1 věc mě trápí.
Toto fórum mě naučilo, že amfetamin by měl být bílý, ostatní barvy souvisejí s (chybnou) syntézou, zbytky prekurzorů/jedů...
Vím, že je běžné, že v konečném produktu dochází k mírné změně barvy, ale váš konečný produkt má jen plnou žlutou/oranžovou barvu ?
Co je na tom špatného ?
Takže manny respekt za to, že jste to přinesli / věnovali čas, abyste se s námi podělili!
Ale 1 věc mě trápí.
Toto fórum mě naučilo, že amfetamin by měl být bílý, ostatní barvy souvisejí s (chybnou) syntézou, zbytky prekurzorů/jedů...
Vím, že je běžné, že v konečném produktu dochází k mírné změně barvy, ale váš konečný produkt má jen plnou žlutou/oranžovou barvu ?
Co je na tom špatného ?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Ahoj, alterego!
Jo, to fakt čistý amfetamin mají bílou barvu.
Žlutá barva Amfetaminu je způsobena právě jeho oxidací.
Například při odpařování rozpouštědla při jeho varu a při skladování s působením vzduchu.
Kromě toho lze žlutou barvu přičíst nečistotám solí železa a síranu sodného.
V dalším výzkumu budeme tuto problematiku dále studovat a zveřejníme nové výzkumné údaje.
Jo, to fakt čistý amfetamin mají bílou barvu.
Žlutá barva Amfetaminu je způsobena právě jeho oxidací.
Například při odpařování rozpouštědla při jeho varu a při skladování s působením vzduchu.
Kromě toho lze žlutou barvu přičíst nečistotám solí železa a síranu sodného.
V dalším výzkumu budeme tuto problematiku dále studovat a zveřejníme nové výzkumné údaje.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Je video, které zmiňujete, redukce pomocí borohydridu sodného? Mám s touto syntézou obrovský problém.... můžete mi pomoci? Jednou se mi to podařilo a všechny ostatní byly neúspěšné. Už jsem to dělal dostkrát, kdy určitě dokážu podrobně odpovědět na to, co dělám, takže byste mi asi mohl docela rychle pomoct... Díky.