Jsem správce a doufám, že se mi podaří získat pomocníky. Vidím užitečnost a potřebu takové skupiny, i když jsem pro tuto práci beznadějně nekvalifikovaný. právě v této chvíli se lidé chystají míchat silnou chemikálii s jinou silnou chemikálií v zavařovací sklenici na svém pultu. Ještě ani neuvažovali o tom, co se stane potom. Mohlo by se to vyvařit a zmrzačit rodinného psa nebo způsobit požár nebo je oslepit. Na této stránce jsou lidé a příspěvky, kteří při hledání (ať už hledají cokoli) zapomněli na logiku a chystají se zaujmout přístup "vyjebat a zjistit něco, co by mohlo ukončit jejich svobodu nebo život. Pokud budou mít štěstí, nestane se vůbec nic. Nesledovali dostatečně pozorně recept. Přidali reaktanty ve špatném pořadí. Možná chota recept, který nefunguje, protože byl mnohem jednodušší než ten, který by fungoval, nebo protože si někdo neúplně pamatoval něco, co mu bylo řečeno nebo co viděl. Člověk, který se pekelně snaží vyrábět drogy, aniž by nejprve pochopil mechaniku základních chemických postupů, představuje vážné nebezpečí, kterému se lze vyhnout.