Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Máte nějaké dotazy?

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Dobrý den, WW ;)
jsem se podíval na fórum, našel jsem několik užitečných dokumentů, nicméně stále přemýšlím, zda by bylo v pořádku požádat o úplný návod na výrobu jedné konkrétní "chemikálie"?

Opravdu pěkná práce.
Přeji krásný začátek týdne :)

billy

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý den , nějaká videa prosím o metodách přímo z aoils , a jsou aoils a bmk to samé prosím .

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,976
Deals
666

Věnujte této části fóra pozornost. Najdete zde několik obsáhlých publikací s různými cestami k syntéze mefedronu.
Pokud máte ještě nějaké otázky, můžete je položit v příslušných vláknech nebo napsat soukromou zprávu našim odborníkům.

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Přesně to jsem kontroloval a procházel tyto recepty. Děkuji za odpověď. Je také příjemné, že v případě dotazů mohu napsat odborníkům přímou zprávu. Děkuji Vám laskavě a přeji hezký den :)

spaggydee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Nějaké zdroje v USA pro acetofenon, hexanofenon, valerofenon a další podobné ketony?
Další zdroje reagencií v USA?

PINTXPC88

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Potřebuji vědět, jak silný je kanabinoid 7add..jsem obeznámen s 5cl.. porovnání s 5cl, které skóre 7add stojí

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
44
Alphabay předává ruku v ruce. Zaměstnanci jsou nepřetržitě k dispozici, takže případné dotazy budou zodpovězeny rychleji než na jakémkoli trhu v této oblasti v současné době. Mají také pěkný seznam prověřených dodavatelů, což z něj dělá skvělé místo, kde získáte vše potřebné na jednom místě.

wodanez

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1

Našel jsem vás před dvěma týdny a posledních pár dní jsem strávil číháním - fórum na mě udělalo opravdu velký dojem!

Máte vy (nebo někdo jiný zde) doporučení na nejjednodušší/nejzákladnější věci k výrobě (zejména z hlediska získávání činidel)?

Opravdu nehledám nic, co bych mohl prodat - jen nepoctivý bývalý student chemie 😋. V minulosti jsem experimentoval s vytvářením základních psychedelik (nápoje infuzované modrým lotosem, jednoduché extrakce z hub), ale potřebuji něco složitějšího, s čím bych si mohl namočit nohy.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
174
Tento systém je bezpečný pro evropskou centrálu?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,976
Deals
666

Záleží na tom, co se chystáte zakoupit. V každém případě naši odborníci vyberou nejbezpečnější dostupnou možnost.

wodanez

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Bylo by zde přijatelné hovořit o vytváření legálních psychoaktivních látek z běžně dostupných rostlinných produktů?

Hodně jsem experimentoval s výrobou zcela legálních lektvarů z věcí, jako je květ modrého lotosu a některé druhy kakaa - rád bych se o něco z toho podělil, pokud to bude vhodné.