Dnes ráno jsem byl trochu nevrlý, je to hodně velký tlak, když na mě šéf tlačí, abych škáloval tak rychle, aniž bych si věci pořádně promyslel Já jsem chemik a do těchto reakcí bych nevložil vlastní pmk, aniž bych nad tím strávil čas a pořádně si to promyslel... Strávil bych asi týden studiem svých čísel a dalším výzkumem atd.
Reakce s 1,1 kg šly dobře, ale to bylo okamžité zvětšení na 1,1 kg x 3 najednou... a míchadla selhávají vlevo a vpravo, to nebylo v pohodě... Měl jsem v úmyslu jim ukázat postup a vyrobit jemný produkt, který bych ukázal koupit, skončilo to tím, že do něj nasypali tuny potravinářských barviv a zničili ho a já musel dále čistit a vyrábět hotový produkt, přičemž jsem zvětšoval a dělal větší reakce, je to nepříjemné, doufal jsem, že jim to ukážu a pak mi mohou pomoci zvětšit rozsah a řešit zásobování, ale je to všechno na mně, jeho w.e a já jsem dostal zaplaceno desetník, ale chápu, že investovali $ a dát mi oppurinuty učit se a vydělat $, ale to musí být týmová práce mám jen asistent bez chemického vzdělání a oni chtějí, abych vyrobit a oroccess 50kg s tímto reaktorem, to se nezdá nemožné jeho jen několik úspěšných reakcí a workups.. Jen nepříjemné, protože nemám ani laboratoř plně nastaven a moje chemie na ruce, oni přemýšlejí o koupit jako 9 džbánů meoh na reakci není můj styl lol