- Reaction score
- 8
Bylo by hezké, kdybyste mohli takovou hru vytvořit ve státech.
- Reaction score
- 7
Ve státech nic nového, děti používají IG a TG, Venmo a několik dalších aplikací usnadnilo obchodování s kryptoměnami a každý, kdo je mladší 25 let, se stále cítí nedotknutelný, pokud se ještě nenechal chytit, takže vlastně zabíjí darknetové trhy s tradičními úschovami hostovanými jako skrytá služba rychle upřímně, pokud si toho někdo nevšiml. např. před čtyřmi lety jsem přešel z vydělávání 10 tisíc dolarů týdně na 2 tisíce dolarů týdně. Stále stojí za to mít přítomnost obchodu na darknetovém trhu, nicméně je velmi výhodné mít také přítomnost na IG / TG, speciálně s funkcemi mrtvého pádu. Vzpomínám si, že jsem používal několik aplikací: Radiate, Wisper na nákup kokainu v Las Vegas jako mrtvou kapku. V obou případech to bylo úspěšné. Samozřejmě pouze hotovostní obchody, to bylo před 4+ lety v Las Vegas. Při jednom obchodu jsme se sešli na Freemontu a při druhém v parku poblíž Vegaského pásu. V obou případech šlo o kvalitní kokain za férové ceny. Ani jsem nezkontroloval, jestli ty aplikace stále existují lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Na IG jsem se nechal tolikrát oškubat, že jsem se začal pokoušet vyrábět vlastní léky. Už jedenáct měsíců jsem bez drog ; ).