- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Zakoupil jsem od dodavatele, kterého jsem našel zde, 5 kg BK4 (2b4m) a s pomocí někoho, kdo má zkušenosti, jsme zjistili důvod, proč mé syntézy nefungují, protože BK4 obsahuje 4-methylpropihenon. Musel jsem se pokusit o promytí vroucí vodou, abych odstranil vrstvu 4-methylpropihenonu na povrchu, když se tvoří jako olej. Zkusil jsem vyčistit asi 150 g BK4 a odstranil jsem přes 15 ml 4-methylpropihenonu a pak jsem si myslel, že je to čisté, a moje syntéza stále není správná. Přiložím fotku, kde čistím horkou vodou a je vidět 4-methylpropihenon na povrchu.
Syntéza, když přidám kyselinu, ztmavne, téměř zčerná. Viz přiložená fotografie, tmavá kapalina je poté, co do směsi přidám kyselinu, takto tmavne kvůli 4-methylpropihenonu. Je to kvůli tomu, že obsahuje 4-methylpropihenon, mpf to způsobuje.
Nejenže mě to stálo spoustu peněz, ale použil jsem tolik BK4 a všechno přišlo vniveč. Nejen, že mě to stálo čas, než jsem všechny tyto syntézy provedl. Můžeme to prosím vyřešit, nemůžu si dovolit ztratit tolik času a peněz.
Syntéza, když přidám kyselinu, ztmavne, téměř zčerná. Viz přiložená fotografie, tmavá kapalina je poté, co do směsi přidám kyselinu, takto tmavne kvůli 4-methylpropihenonu. Je to kvůli tomu, že obsahuje 4-methylpropihenon, mpf to způsobuje.
Nejenže mě to stálo spoustu peněz, ale použil jsem tolik BK4 a všechno přišlo vniveč. Nejen, že mě to stálo čas, než jsem všechny tyto syntézy provedl. Můžeme to prosím vyřešit, nemůžu si dovolit ztratit tolik času a peněz.