HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Popište techniku syntézy, kterou jste použili.
Kdo je jejím dodavatelem?
Vzhledově vypadá prášek BK4 čistě. A malé množství methylpropiofenonu by nemělo vést k takovým výsledkům.
Kdo je jejím dodavatelem?
Vzhledově vypadá prášek BK4 čistě. A malé množství methylpropiofenonu by nemělo vést k takovým výsledkům.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Ověřuji si to u něj. Standardní 50 g bk4+350 dcm+methylamin 40% 100 ml, 2 hodiny mícháno, kontrolní teplota 30 st.
V něm 100 gr bk4 mají kolem 15 ml methylpropiofenonu, to není dobré. A mytí v horké vodě nepomohlo, možná pomůže rekrystalizace.
V něm 100 gr bk4 mají kolem 15 ml methylpropiofenonu, to není dobré. A mytí v horké vodě nepomohlo, možná pomůže rekrystalizace.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Rozčiluješ mě. Methylamin je kvalitně vymytý, kyseliny bylo použito méně než polovina teoreticky potřebného množství, kyselina byla přidávána velmi pomalu, s acetonem z toho vyjde modrá sračka (už psal s fotkou v jiném příspěvku). Když se vezme bk4 a roztaví se, tak taje při cca 56-60 stupních, ale autor nemá technickou možnost roztavit vzorek v kapiláře, jak by se to mělo dělat. Všichni ale dobře víme, že tavenina bk4 ve vodě by měla klesnout (pro pamětníky 1,4 g/ml), protože její hustota je mnohem vyšší než hustota vody (1 g/ml) a hustota MP je 0,991 g/ml
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
To je nepravdivé. Výrobek může být znečištěn látkami s vyšší mp. Jak předpokládáte, v tomto případě se jedná o 4-methylpropiofenon. Proto se mp bk4 musí zvýšit.
O tomto produktu nic nevím. Jak jsem pochopil, ani vy. Máte pouze domněnky. Rád bych v této diskusi pokračoval s autorem tématu.
O tomto produktu nic nevím. Jak jsem pochopil, ani vy. Máte pouze domněnky. Rád bych v této diskusi pokračoval s autorem tématu.
Last edited: