- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Krystaly o průměru 20 mm můj chlapeček =)
A skladování aminoketonu jako volné báze není příliš chytrý nápad. A ano, aminy v normálním stavu jsou bezbarvé průhledné kapaliny. V aminoketonu máte barvu moči, zřejmě nečistoty ...
Než se budete předvádět, zamyslete se alespoň trochu před tím, před kým se předvádíte =)
A skladování aminoketonu jako volné báze není příliš chytrý nápad. A ano, aminy v normálním stavu jsou bezbarvé průhledné kapaliny. V aminoketonu máte barvu moči, zřejmě nečistoty ...
Než se budete předvádět, zamyslete se alespoň trochu před tím, před kým se předvádíte =)
Attachments
- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Snažíte se každého smíchat s hovnem, abyste dokázali, že jste cool, ale podle vašich fotek to tak není. Hledáme nejlepší variantu čištění bk4, ve které je kolem 30 procent nečistot, a pokud jsi hloupý, přečti si znovu příspěvek od samého začátku, je tam ode mne uvedeno, o jaké nečistoty a možnosti čištění jde. Snažíme se lidem pomoci, zatím píšeš nesmysly a snažíš se mě něco naučit. Nejlepším řešením je pro tebe držet hubu, když nemáš co dobrého nabídnout k řešení problému.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Bro jsme spokojeni s y, y může přestat spamovat? Lidé se snaží problém vyřešit
↑View previous replies…
- Reaction score
- 107
- Reaction score
- 107