Tento zápis je odpad.zaprvé teplota s formamidem je příliš nízká 140-150 zní asi správně, pokud používáte mravenčan amonný, ale formamid potřebuje vyšší teplotu, pokud si dobře vzpomínám, a zadruhé N-Formylamphetamin je pevná hmota, ne kapalina, a proč byste se ji snažili extrahovat z reakční směsi, úplně zbytečný krok, který jen poškodí vaše výtěžky zatřetí vaše hydrolýza je špatná, používáte 11 l hcl, což je šílené, i kdybyste měli 11 kg N-Formylamphetaminu, množství by se blížilo 2,5 litru hcl, ne 11 l, ale 1. To je špatně:1 podle molární hmotnosti, ne podle objemu.Proč všechno tak komplikujete Leuckart je jednoduchá refluxní hydrolýza a pak bazifikace a pak destilace parou, všechno v jednom hrnci, takže nejsou potřeba žádné extrakce ani rozpouštědla, silně pochybuji, že jste někdy dělal tuto reakci, a pokud ano, vaše výtěžky se blíží nule, pokud to děláte tak, jak říkáte. dobře, veselé Vánoce všem, jdu spát, jsem ožralý jako čert.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Kdybyste spustili leukart při 140 150 s mravenčanem amonným, stejně by se rozložil pouze na formamid
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formylamfetamin je mírně žlutá olejovitá kapalina.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Šlo to do koše. Nevím, co je s mým Leuckartem sakra špatně. Doba reakce 20 hodin, teplota: 150-160 C (formamid) a všechna činidla byla ve správném množství. Je to tím, že se mi rozbilo magnetické míchadlo a nemíchám to častěji, nebo čím. Můj N-formyl amin je vždy černý. Mám ho spálit? A když dělám bazickou hydrolýzu, tak se nevytváří moc, pokud vůbec nějaký plynný amoniak, takže můj N-formyl "amin" vůbec není amin?! Může mi někdo pomoci. Můj P2P byl v množství 8 gramů + další činidla.