Po rozhovoru se soldadoDeDrogas není nová včela. Ale pravděpodobně se jedná o učící se larvu. Bez urážky jsme všichni začínali ve velkém od úderů knih TS2. (To je pro všechny ostatní), protože už dostal hloubkovou diskusi.
Každopádně, pokud jde o tuto reakci to může být hodnoceno semi snadné a pochopit od EASY pro někoho, jako jsem já, což je středně snadné až těžké pro nové commer
To vše steemed z příspěvku. 2 týdny zpět
Notdrugs
Před chvílí jsem slyšel, že některé laboratoře používají naproxen (jako NSAID) jako enantiočistou kyselinu. Ale nepodařilo se mi o této metodě najít VŮBEC žádné informace, takže to opravdu nemůžu s jistotou říct.
Já jsem pátral...
u/Notdrugs
Pravděpodobně na základě této odpovědi? Jak už jsem říkal... Trik spočívá v nalezení nejlevnější opticky aktivní kyseliny, která se bude vázat na jeden izomer, ale ne na druhý, a která změní rozpustnost natolik, aby se jeden z produktů (ať už nezreagovaná volná báze nebo zreagovaný amid, sulfonát nebo cokoli jiného) mohl vyprat do jiného rozpouštědla (takového, které je nemísitelné s prvním rozpouštědlem), takže nakonec budete mít jeden izomer rozpuštěný v prvním rozpouštědle, druhý izomer rozpuštěný v druhém rozpouštědle. Co si myslíte na základě toho, co je zde uvedeno?
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Tedy ne odpověď na drogy...
Notdrugs
- před 13 dny - Upraveno před 13 dny
To je opravdu zajímavé! Už vidím, jak ty výhrady usnadňují komerční výrobu. Nestává se příliš často, že bychom dostali "detaily hromadné výroby" vymezené v základním návodu, takže za to děkuji.
Později, tento týden
i když V roztoku pak d-tartrát sodný přednostně tvoří s d-methamphetaminem ve vodě rozpustnou sůl, zatímco l-methamphetamin (stále zůstávající ve volné formě) lze extrahovat nepolárním rozpouštědlem...
Myslím, že máte problém s pochopením... je to skutečně životaschopné.
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azol
- Před 6 dny
Naproxen by byl zajímavým činidlem pro chirální rozlišení aminů.
PsychedStrawberry
- Před 6 dny
Jak je to možné?
SunderedValley
- Před 6 dny
Už se to dělalo dříve IIRC.
Rychle jsem to četl docela tvrdě, ale zdálo se, že konsenzus je "funguje velmi dobře, někdy může být provedeno i levněji pomocí jiných metod". Mělo by to být buď tady, na drugnerds sub nebo na Vespiary.
1Azole
- Před 6 dny
Dostupný, enantiomerně čistý, užitečná funkčnost karboxylové kyseliny, velký systém pi, arylmethoxy, to vše z něj dělá užitečného kandidáta, přičemž poslední dva deskriptory jsou důvody, proč by mohl být obzvláště zajímavý
Proč je tedy můj příspěvek lepší
Ne, nebudu uvádět podrobnosti, jako je teplota a čas, to vše je v PŮVODNÍM papežově broskvi.
Ne pokud můžete získat DCM benzen atd atd nebudu vám říkat vhodné rozpouštědlo použít, protože všechno je USE THE FUCKING SEARCH ENGINE Google, tady úl, atd... bude mít všechny odpovědi.
A ne, nebudu vám počítat moly. A pokud se mě ještě 1 člověk, který se mě zeptá na konkrétní čas atd.
Budou ignorovány vše je dobře zdokumentováno
Ještě jednou pro všechny 1 ještě jednou
Notdrugs
Před chvílí jsem slyšel, že některé laboratoře používají naproxen (jako NSAID) jako enantiočistou kyselinu. Ale nepodařilo se mi o této metodě najít VŮBEC žádné informace, takže to opravdu nemůžu s jistotou říct.
Já jsem pátral...
u/Notdrugs
Notdrugs
- Před 13 dny - Upraveno před 13 dny
To je opravdu zajímavé! Už vidím, jak ty výhrady usnadňují komerční výrobu. Nestává se příliš často, že bychom dostali "detaily hromadné výroby" vymezené v základním návodu, takže díky za to.
Znovu teorie L VICKS na D meth . Je to MOŽNÉ ano. Může to udělat někdo, kdo nemá vyvinutou cestu mdma, která není dobře zdokumentovaná, ano. Může někdo, kdo se ptá, zda může použít 40% ethanol , DSMO vs DCM atd. atd. není připraven.
Lze vyrobit MDA/MDMA z kávy/kyseliny kávové nebo podobně... ano. Zdá se 12% yeild to cost životaschopné, když piperonal acatate nebo jiné analogy jsou haléře na $ a mohou vyrobit piperonal v 1-2 krocích a odtud safrol nebo isosafrol ... to, že můžete, neznamená, že získání 10 g inhalátorů Vicks bude "nákladově efektivní "
Možná budete muset kopat pro každého, kdo čte, ale každý, kdo má pochopení ts2, aby si vyrobil vlastní prekurzory nebo prekurzory, to dává smysl. Pokud jste se řídili jako mapou a kompasem, a ne receptem.
Zatímco každý chce, aby to bylo A + B + kapalina + teplo, aby se chemická látka X a fungovala v 0-80-95% případů.
Tam čas se snažíte a udělat dort, ale udělat chleba.
Jako například přidání 1 na mnoho uhlíků atd. atd. Rekrystalizace a separace polymorfismu nebo oddělených entiomenů je umění samo o sobě.
Bohužel moje věci jsou NOVÉ MDMA a výroba MDP2P a méně chirální resulace, ale umím číst papeže dost broskvově, abych se postavil s 99% podporou a pokud někdo chce dělat díry, tak ať. A já budu mluvit ale prosím ne co rozpouštědlo otázky nebo výpočty mols vše je zveřejněno dříve a je to def životaschopné