- Reaction score
- 13
1 udělejte si nějakou domácí práci
UV fluorescenční černé světlo BL 12 palců (po celé délce) Vyměňte žárovku 8Watt T5 UVA
2 20%z celkové hmotnosti výrobku dh20 rekrystalizace např. 1000g MA přidejte 200g dh20 tepelně rozpusťte a poté umístěte pod UV černé světlo
A říkám ti na rovinu nesnaž se mě zlehčovat a dělat ze mě , že nevím o čem mluvím ok.
Přišel jsem do této komunity s ,20letou zkušeností a nepotřebuji kopírovat a vkládat Festerovy kecy pro odpovědi ok
Pracoval jsem v laboratořích po celém světě.
UV fluorescenční černé světlo BL 12 palců (po celé délce) Vyměňte žárovku 8Watt T5 UVA
2 20%z celkové hmotnosti výrobku dh20 rekrystalizace např. 1000g MA přidejte 200g dh20 tepelně rozpusťte a poté umístěte pod UV černé světlo
A říkám ti na rovinu nesnaž se mě zlehčovat a dělat ze mě , že nevím o čem mluvím ok.
Přišel jsem do této komunity s ,20letou zkušeností a nepotřebuji kopírovat a vkládat Festerovy kecy pro odpovědi ok
Pracoval jsem v laboratořích po celém světě.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 4
Dvacet let zkušeností vás naučilo, jak přiložit na vodný roztok pervitinu černé světlo, aby selektivně krystalizoval d-meth? Publikuj to v časopise Nature, kámo, je to převratné. Jakou selektivitu - když na chvíli pominu všechny ostatní nesmysly - by mělo UV světlo na molekulu D-methu oproti L-methu? Žádnou, protože je excitován úplně stejně, má všechny stejné fyzikální vlastnosti.
Nevím, proč se snažíte brát tyto lidi do svého světa fantazie, ale upřímně řečeno je to ostudné.
Nevím, proč se snažíte brát tyto lidi do svého světa fantazie, ale upřímně řečeno je to ostudné.
- Reaction score
- 8
1. 1000 g MA jeho volná báze nebo HCl ?
2. dh20-to je destilovaná voda ?
2. dh20-to je destilovaná voda ?
↑View previous replies…
- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 16
- Deals
- 1