- Reaction score
- 166
Jedná se o jednu z nejčistších forem metamfetaminu a má dextro izomer.
K dnešnímu dni máme vysoké ukazatele kvality, čistota metamfetaminu dosáhla 99 % +
Metamfetamin má specifickou rotaci
opticky čistý izomer D je [α]20D = -18,90° při čistotě 99 %+.
Můj výrobek obsahuje pouze dextrometamfetamin. Používáme frakční základní destilaci a přečištění.
Neředíme methylbenzylaminem a dalšími látkami.
Náš výrobek má správný bod tání
Naše organizace je připravena ke spolupráci a je připravena spolupracovat jak s výrobci, tak s velkými odběrateli.
Jsme připraveni pomoci s dodávkami hotových prekurzorů a kompletních sad pro práci i velkoobchodních šarží hotových výrobků.
K dnešnímu dni máme vysoké ukazatele kvality, čistota metamfetaminu dosáhla 99 % +
Metamfetamin má specifickou rotaci
opticky čistý izomer D je [α]20D = -18,90° při čistotě 99 %+.
Můj výrobek obsahuje pouze dextrometamfetamin. Používáme frakční základní destilaci a přečištění.
Neředíme methylbenzylaminem a dalšími látkami.
Náš výrobek má správný bod tání
Naše organizace je připravena ke spolupráci a je připravena spolupracovat jak s výrobci, tak s velkými odběrateli.
Jsme připraveni pomoci s dodávkami hotových prekurzorů a kompletních sad pro práci i velkoobchodních šarží hotových výrobků.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
Zajímá mě, jak vyrobit led s racemátem pervitinu, znáte někdo podrobný postup?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 13
EU rozlišení se musí udělat, aby z něj racemický FB nemohl udělat střep, proto vymysleli v roce 2008 n-isopropylbenzylamin, aby kartely neztrácely polovinu hmotnosti extrakcí dmeth ven
Teď se smíchá racemický FB s n-iso 1:1 a střepy se rozpadnou.
Teď se smíchá racemický FB s n-iso 1:1 a střepy se rozpadnou.
- Reaction score
- 8
velmi děkuji za informace. máte odkaz nebo informace, jak udělat d-meth z l-meth ?