- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Dobrý den,
po mnoha testech s použitím methylaminu HCL na základě této metody se s vámi podělím o nejlepší způsob, který jsem našel pro získání methamphetamine freebase ve velkém měřítku:
- Naplňte reaktor 14 l metanolu
- Za míchání rozpusťte methylamin HCL
- Nastavte teplotu reaktoru na 0C (ne teplotu směsi) a přidejte NaOH, teplota se zvýší
- Jakmile se teplota vrátí na 20C, přidejte P2P, teplota se zvýší a míchejte během 45 minut až 1 hodiny.
- Přidejte 252 g bezvodého síranu sodného.
- Když teplota směsi dosáhne 8C, začněte po částech přidávat NaBH4, který nesmí překročit teplotu 20C.
- Jakmile je přidán veškerý NaBH4, nechte směs míchat pod 20C po dobu přibližně 2 hodin, dokud nepřestane bublat.
- Přidejte vodu a pokračujte v míchání po dobu 5 minut.
- Přidejte DCM a míchejte po dobu 10 min.
- Přestaňte míchat a nechte vrstvy oddělit.
- Spodní vrstvu si ponechte a horní zlikvidujte (není výhodné tuto vodnou fázi extrahovat).
- Přidejte 200 g bezvodého síranu sodného do zachované vrstvy a promíchejte ji
- Přefiltrujte v Buchnerově nálevce
- Odpařte DCM
- Získáme čistou a zapáchající metamfetaminovou freebázi
;-)
po mnoha testech s použitím methylaminu HCL na základě této metody se s vámi podělím o nejlepší způsob, který jsem našel pro získání methamphetamine freebase ve velkém měřítku:
- 966 gr P2P
- 14 litrů metanolu
- 1183 gr Methylamin HCL
- 638 gr NaOH
- 452 gr Bezvodý síran sodný
- 105 gr NaBH4
- 35 l destilované vody
- 7 litrů DCM
- Naplňte reaktor 14 l metanolu
- Za míchání rozpusťte methylamin HCL
- Nastavte teplotu reaktoru na 0C (ne teplotu směsi) a přidejte NaOH, teplota se zvýší
- Jakmile se teplota vrátí na 20C, přidejte P2P, teplota se zvýší a míchejte během 45 minut až 1 hodiny.
- Přidejte 252 g bezvodého síranu sodného.
- Když teplota směsi dosáhne 8C, začněte po částech přidávat NaBH4, který nesmí překročit teplotu 20C.
- Jakmile je přidán veškerý NaBH4, nechte směs míchat pod 20C po dobu přibližně 2 hodin, dokud nepřestane bublat.
- Přidejte vodu a pokračujte v míchání po dobu 5 minut.
- Přidejte DCM a míchejte po dobu 10 min.
- Přestaňte míchat a nechte vrstvy oddělit.
- Spodní vrstvu si ponechte a horní zlikvidujte (není výhodné tuto vodnou fázi extrahovat).
- Přidejte 200 g bezvodého síranu sodného do zachované vrstvy a promíchejte ji
- Přefiltrujte v Buchnerově nálevce
- Odpařte DCM
- Získáme čistou a zapáchající metamfetaminovou freebázi
;-)
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Zkoušel někdo někdy snížit množství tha rozpouštědla. Měl někdo nějakou zkušenost s tím, jaký to má vliv na výtěžnost?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Jak vyrobit krystal ledové horniny ? Můžete natočit video.
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Samozřejmě byste ji mohli filtrovat, ale metylaminový zápach ve velkém měřítku je příliš nechutný na to, abyste ji z reaktoru vyndali a filtrovali.
V mém případě v tomto procesu nic nefiltruji.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
@btcboss2022 Při sušení schiffovy báze s přidáním NaSO4 a dále ji tam necháváte po celou dobu redukce?
chvíli jsem nad tím přemýšlel, jestli je to v pořádku bez vedlejších reakcí, nemohly by být v této konkrétní aplikaci dobrou alternativou kuličky oxidu křemičitého?
V @G.Patton Tech je myslím nařízeno filtrovat a promývat sušící činidlo před přídavkem boro v MeOH, také jsem jinde četl, že se má použít toluen, aby se zabránilo zhášení s NaBH4, a že tato metoda nefunguje dobře P2P a nejlepší použití je s MDP2P
Nějaký nápad nebo návrh někdo?
chvíli jsem nad tím přemýšlel, jestli je to v pořádku bez vedlejších reakcí, nemohly by být v této konkrétní aplikaci dobrou alternativou kuličky oxidu křemičitého?
V @G.Patton Tech je myslím nařízeno filtrovat a promývat sušící činidlo před přídavkem boro v MeOH, také jsem jinde četl, že se má použít toluen, aby se zabránilo zhášení s NaBH4, a že tato metoda nefunguje dobře P2P a nejlepší použití je s MDP2P
Nějaký nápad nebo návrh někdo?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Samozřejmě byste ji mohli filtrovat, ale metylaminový zápach ve velkém měřítku je příliš nechutný na to, abyste ji z reaktoru vyndali a filtrovali.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Destilujete ve vakuu volnou olejovou bázi před krystalizací?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Vítejte na stránkách
Zajímalo by mě, jaká je vaše cesta k pervitinu
Všimněte si, že jsem nyní vyrobil malé množství oxidu dusného a p2np
Takže jakou cestou se vydat jsem zmatený v dobrém obilí, ale z čeho
Používáte hliníkový amalgám s p2p a methylamin hydrochlorid se zasažením hydroxidu sodného k výrobě methylové báze na místě? Vypadá vše v pořádku?
Co používáte ve své Likertově reakci? Zkoušeli jste z ní výtěžek?
Zajímalo by mě, jaká je vaše cesta k pervitinu
Všimněte si, že jsem nyní vyrobil malé množství oxidu dusného a p2np
Takže jakou cestou se vydat jsem zmatený v dobrém obilí, ale z čeho
Používáte hliníkový amalgám s p2p a methylamin hydrochlorid se zasažením hydroxidu sodného k výrobě methylové báze na místě? Vypadá vše v pořádku?
Co používáte ve své Likertově reakci? Zkoušeli jste z ní výtěžek?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Vážně?! Jediná odpověď, která mě po přečtení napadá, je
. Jak je možné, že někdo může klást tyto otázky právě v příspěvku, kde je proces podrobně popsán?! To je neuvěřitelné.
Pravda že mě to nepřestává překvapovat ale připadá mi to jako nedostatek pozornosti dokonce bych řekl že i úcty k ostatním ale dobře nechme to tady raději se tím nebudu hlouběji zabývat.
. Jak je možné, že někdo může klást tyto otázky právě v příspěvku, kde je proces podrobně popsán?! To je neuvěřitelné.
Pravda že mě to nepřestává překvapovat ale připadá mi to jako nedostatek pozornosti dokonce bych řekl že i úcty k ostatním ale dobře nechme to tady raději se tím nebudu hlouběji zabývat.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8