Naprosto souhlasím LOL, ale našel jsem způsob, jak obejít metodu ethylsulfátu sodného, který takto funguje docela dobře, a pokud vám vyhovuje práce s diethylsulfátem a nevadí vám vyrobit krabičku, kterou připevníte k vratné pile jako třepací zařízení, funguje to také docela dobře. Ale když budete vyrábět ethylsíran sodný, postupujte podle všech běžných způsobů, kromě použití hydroxidu sodného, na který vám mohu dát odkaz na velký a dlouhý postup o výzkumu, který provedli ohledně výroby ethylsíranu sodného, a na konci vám řeknou, abyste nechali kádinku stát několik dní a počkali, až se kal vytvoří. což do jisté míry budete muset udělat, ale pokud máte opravdu dobrou vakuovou pumpu a můžete vytvořit hluboké nízké vakuum, pak jakmile dekantujete ethanol nahoře, který bude docela čirý, můžete destilovat velmi opatrně, protože ethylsíran sodný se rychle rozkládá při jakékoli teplotě, mnohem vyšší než je pokojová teplota. Vytáhněte hluboké vakuum a zbavte se ethanolu a nechte za sebou ethylsíran sodný. Není to nejlevnější metoda, protože alkohol by měl být od začátku bezvodý 200 proof bez denaturačního svinstva. Stálo mě to asi sto babek za galon, abych to vyzkoušel. Ale dokážu vytáhnout tak hluboký podtlak, že se etanol docela vydestiloval, ještě než jsem použil Heat. Jakmile jsem viděl, že se to dostalo do bodu nasycení, nechal jsem to v podstatě jenom vyschnout. Při použití této metody získáte pouze půl mol SES na 1 mol koncentrované kyseliny sírové a 1,375 mol ethanolu. Tyto látky je třeba spojit, aby kyselina a ethanol byly po celou dobu pod 20 stupňů Celsia, aby nedocházelo k žádným vedlejším dějům, a jakmile se spojí, hodit je do lednice na minimálně 12 hodin, aby se reakce dokončila. Nedělejte žádné blbosti, které vidíte na internetu, o zahřívání na 140 nebo tak něco. Mám odkaz na celý postup, kde je to popsáno, a byl důkladně proveden právě pro ethylsulfát sodný. Kdybyste si mohli udělat velkou odstředivku, myslím tím třeba láhev od koksu zavěšenou na provázku, a chvíli s tou zatracenou věcí kývat nad hlavou, mohli byste získat ještě vyšší výtěžek. Ale v článku je přesně uvedeno, kolik alkoholového roztoku hydroxidu sodného použít k neutralizaci kyseliny a vytvoření ethylsíranu sodného. Tohle chce jen trochu trpělivosti, a pokud si s tím dokážete hodinu nebo dvě denně hrát, mohli byste mít dost na to, abyste si vyrobili spoustu nitroetanu alespoň na osobní hraní. Jsem si naprosto jistý, že by z toho někdo mohl udělat škálu, ale já si s tím jen hraju pro osobní potřebu. Trochu jsem to vysvětlil, ale kdyby někdo chtěl odkaz, tak se zeptejte a já ho najdu.