- Solutions
- 1
- Reaction score
- 424
Moc děkujeme za snadný a podrobný popis syntézy!
Jak je to s peroxidem vodíku, dal by se nahradit? V dnešní době je to opravdu kontrolovaná chemikálie a je mrcha si ji syntetizovat sám. Je tam hlavně jako katalyzátor v reakci mezi ledovou kyselinou octovou a 3-methyl-4-fenyl-3-buten-2-onem, že? Co by mohlo být dobrou náhradou?
Jak je to s peroxidem vodíku, dal by se nahradit? V dnešní době je to opravdu kontrolovaná chemikálie a je mrcha si ji syntetizovat sám. Je tam hlavně jako katalyzátor v reakci mezi ledovou kyselinou octovou a 3-methyl-4-fenyl-3-buten-2-onem, že? Co by mohlo být dobrou náhradou?
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 76
Peracidy budou fungovat (nižší výtěžky) Baeyerova-Villigerova oxidace. přečtěte si výše uvedený vyšetřovací spis.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Naposledy jsem získal 37,28 gramu acetoxyfenylpropenu z 52,77 gramu MPB pomocí kyseliny peroctové, kterou jsem vyrobil z 30% H2O2 a ledové kyseliny octové, a 0,1 molu H2SO4. Tato kyselina peroctová mi stála ve skříni tři dny, než byla použita.
Ale jen 13,04 g P2P z těch 37,28 g acetoxylátu hydrogenací na bázi (bez zahřívání, jen mícháním a kapáním za 2,5 hodiny).
Ale jen 13,04 g P2P z těch 37,28 g acetoxylátu hydrogenací na bázi (bez zahřívání, jen mícháním a kapáním za 2,5 hodiny).
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 22