Musím být upřímný a rád se vyjadřuji jasně.
Pravdou je, že nepovažuji za fér sdílet každé vylepšení, změnu nebo metodu zdarma (což jsem často ochotně dělal).
Je to z jednoduchého a logického důvodu: každé zlepšení nebo změna, alespoň v mém případě, představuje značnou investici času, peněz a úsilí.
Nesdílím postupy nebo dokumenty, které jsem našel (což oceňuji u těch, kteří to dělají, a nekritizuji to, právě naopak).
V tomto případě je to, co je sdíleno, konečným výsledkem tvrdé práce a domnívám se, že volné zpřístupnění všem tuto práci znehodnocuje a zkresluje.
Mohl bych sdílet informace soukromě s těmi, kdo mi pomohli a pomáhají, a s lidmi, kteří také publikují některé své práce, ale ne veřejně.
Každopádně nikdo nemůže říct, že jsem neodpověděl na otázku týkající se postupů, které jsem zveřejnil, a to jak soukromě, tak veřejně. Jedna věc nevylučuje druhou.
Stejně tak bych řekl, že všechny důležité nebo základní postupy jsou zveřejněny na fóru a každý, kdo chce, si je může udělat, aniž by potřeboval cokoli dalšího. Ve skutečnosti jsem mnohé z nich sám provedl.
Jak vždycky říkám, je to můj osobní názor a každý si může myslet něco jiného a bez problémů si dělat, co chce nebo čemu věří.
Dokonce i přemýšlení o snadné a zřejmé myšlence, že jsem sobec a dělám to jen pro peníze/obchod atd. když kdyby to byla realita, ujišťuji vás, že bych to už dávno přestal dělat.
Využívám situace, že mám službu živého poradenství krok za krokem, kde poskytuji všechny podrobnosti, vylepšení atd... ;-). (jako bych to nedělal, že? hahah).
a mimochodem, její cena je hluboko pod její hodnotou v podzemních nákladech v Evropě, alespoň pokud takovou službu najdete, což je podle mě to nejtěžší.
Když se na to teď dívám s odstupem času, upřímně řečeno, zaplatil bych téměř jakoukoli cenu, abych měl k něčemu takovému přístup. Je jasné, že jsem se toho hodně naučil, a to mi nikdo nevezme. Nicméně všechen čas, úsilí a peníze, které bych ušetřil, by byly téměř nevyčíslitelné, řekl bych.
Můj názor se může líbit více či méně, ale je zcela ucelený, upřímný a zdravý. Kromě toho dál píšu, vyjadřuji názory, dávám tipy a odpovídám na dotazy - o to nejde. Myslím, že to bylo dobře pochopeno. Osobně si vážím všeho, co děláte.