- Reaction score
- 34
Mohli byste říci, jaké laboratorní vybavení je zapotřebí k chemické syntéze 2-CB?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- By w2x3f5
Vše závisí na způsobu syntézy. potřebujete výchozí bod a cestu, kterou se chcete ubírat.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 34
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Henryho reakce, baňka, zpětný chladič, vyhřívané magnetické míchadlo, vodní lázeň (nebo to udělejte v mikrovlnné troubě), odměrný válec, vakuový filtr Buchnerova nálevka a Bünsenova baňka a samotné filtry, žáruvzdorné kádinky nízká výlevka
Redukce na hydrid lithia a hliníku je vesměs stejná, pouze bude zapotřebí led a kapací nálevka, abychom nakapali roztok styrenu, a poté nakapeme ethylacetát nebo ethylalkohol, abychom spotřebovali přebytečný hydrid lithia a hliníku.
Bromování je stejné
váhy a podobně.
Redukce na hydrid lithia a hliníku je vesměs stejná, pouze bude zapotřebí led a kapací nálevka, abychom nakapali roztok styrenu, a poté nakapeme ethylacetát nebo ethylalkohol, abychom spotřebovali přebytečný hydrid lithia a hliníku.
Bromování je stejné
váhy a podobně.
- Reaction score
- 34
Bylo by tedy lepší používat chemický reaktor, aby nevybuchl a neublížil mi? A pokud ano, jakou kapacitu by měl mít chemický reaktor?
Vyráběli jste již někdy 2C-B?
Díky!
Vyráběli jste již někdy 2C-B?
Díky!
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Jak vám reaktor pomůže: Pracujte správně s hydridem lithia a hliníku, vše je co nejsušší, dobré chlazení, nepřítomnost peroxidových nečistot v rozpouštědle.
Dělal jsem to v obyčejné trojhrdlé baňce v ledové lázni, občas s výbuchy a požáry, při prvních syntézách, pak jsem se to naučil =)
Dělal jsem to v obyčejné trojhrdlé baňce v ledové lázni, občas s výbuchy a požáry, při prvních syntézách, pak jsem se to naučil =)
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Bylo by lepší THF prostě nepoužívat, pokud se ptáte na otázky, jako je tato
- Reaction score
- 34
mate, nemám o chemii ani páru, snažím se učit, ale je to frustrující, příliš mnoho informací, stále nevím, u které chemické syntézy zůstat a zaměřit se na ni, přemýšlím buď o 2-CB, nebo o MDMA, pokud jsem si to nerozmyslel, nejdříve jsem chtěl dělat syntézu LSD, ale viděl jsem, že syntéza pro výrobu pouze kyseliny lysergové, prekurzoru LSD, je velmi složitá a vyžaduje mnoho činidel a chemických reakcí.
Děkuji!
Děkuji!
- Reaction score
- 34
Příteli, odkud jste koupil (CAS: 93-02-7)?
A jaký je rozdíl mezi ní a tímto 2,5-dimethoxy-beta-nitrostyrenem?
Děkuji! a omlouvám se, ale nemám ponětí o chemii.
2,5-dimethoxybenzaldehyd
Na alibabě jsem našel prodejce, který ji údajně prodává, ale jak se mohu ujistit, že se jedná o tuto látku, když ji obdržím?A jaký je rozdíl mezi ní a tímto 2,5-dimethoxy-beta-nitrostyrenem?
Děkuji! a omlouvám se, ale nemám ponětí o chemii.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34