- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
NOVÉ VIDEO
Syntéza hydrochloridu d-metamfetaminu prostřednictvím kyseliny vinné
Syntéza hydrochloridu d-metamfetaminu prostřednictvím kyseliny vinné
- Novator
- 174
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Dobrý den, Heisenberg
Vážím si a oceňuji, co děláte. Mám několik otázek, na které doufám, že mi pomůžete odpovědět.
Mé otázky jsou
1. Bude neřešený meth krystalizovat
2. Svědí nerozpuštěné krystalky pervitinu při kouření nebo dusí v krku?
Přítel dostal nějaký pervitinový olej nevím, kde ho vzal, vím, že nebyl syntetizován pseudoefedrinem. Nevím, jestli bylo provedeno rozlišení, ale vím, že krystalizovaný pervitin při kouření svědí/škrtí v krku.
Je něco, co bych mohl udělat, aby to svědění/škrábání přestalo. Krystaly jsem promyl acetonem a také jsem provedl extrakci kyselinou/sedlinou, ale stále to svědění/škrábání při kouření nezastaví.
Budu vám vděčný za pomoc
Vážím si a oceňuji, co děláte. Mám několik otázek, na které doufám, že mi pomůžete odpovědět.
Mé otázky jsou
1. Bude neřešený meth krystalizovat
2. Svědí nerozpuštěné krystalky pervitinu při kouření nebo dusí v krku?
Přítel dostal nějaký pervitinový olej nevím, kde ho vzal, vím, že nebyl syntetizován pseudoefedrinem. Nevím, jestli bylo provedeno rozlišení, ale vím, že krystalizovaný pervitin při kouření svědí/škrtí v krku.
Je něco, co bych mohl udělat, aby to svědění/škrábání přestalo. Krystaly jsem promyl acetonem a také jsem provedl extrakci kyselinou/sedlinou, ale stále to svědění/škrábání při kouření nezastaví.
Budu vám vděčný za pomoc