Ένας γνωστός μου αγοράζει μέσω
Hurtownia odczynników chemicznych, dystrybutor chemii organicznej Bielsko-Biała
organicchemistrypoland.pl
(μέσω pm, όχι μέσω παραγγελίας)
Πολλές ουσίες, θα πρέπει να μεταφράσετε ολόκληρη τη σελίδα.
Αγοράστε φτηνό DL-μαντελικό οξύ εδώ
Λειτουργεί, είναι εντάξει.
Prodej chemických látek, laboratoř, chemikálie, chemie, korozní inženýrství, výrobce speciální chemie, kovové povlaky
www.funchem.cz
Πρέπει να ελεγχθεί
Κινέζος προμηθευτής BMK και πολλά άλλα
SHANXI LIANXU ΝΈΟ ΥΛΙΚΌ .CO
Kelly whatsapp +86 185 3663 6121
1kg BMK $90
1L diethylphenylmalonate $145
Ήθελα να αγοράσω από αυτούς πριν, κοίταξα παντού που μπορούσα, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι ήταν απατεώνες, φαίνονταν νόμιμοι.. Ήθελα να παραγγείλω 1kg ύφασμα για 800$ και η Kelly, η πωλήτρια τους, μου συνέστησε να αγοράσω το πρώτο δείγμα των 25g για περίπου 45$. Το οποίο αποδεικνύει και πάλι ότι είναι νόμιμοι... Στο τέλος, άλλαξα το όνομα και το επώνυμό μου κατά τη διάρκεια της πληρωμής από την Western Union και ως εκ τούτου, έπρεπε να μου επιστρέψουν τα χρήματα πίσω και τότε δεν υπήρχε χρόνος.
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΊ.
ΠΩΛΗΤΉΣ ΕΦΕΔΡΊΝΗΣ
Αγοράστε καθαρή σκόνη εφεδρίνης υψηλής ποιότητας σε απευθείας σύνδεση με Bitcoin - Αγοράστε νόμιμα φάρμακα σε απευθείας σύνδεση, αγοράστε χημικές ουσίες έρευνας, αγοράστε ακατέργαστες φαρμακευτικές σκόνες. Σκόνη εφεδρίνης προς πώληση με παράδοση σε μια νύχτα.
topchembuy.com
Πρέπει να ελεγχθεί
ΠΩΛΗΤΗΣ εφεδρίνης
Αγοράστε EPH 30mg δισκία στο Ηνωμένο Βασίλειο. 100% γνήσια (EPH δισκία στο Ηνωμένο Βασίλειο) Ephedrine Hydrochloride 30mg Tablets Online στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυθεντική ποιότητα, Αγοράστε Ephedrine HCL 30mg δισκία σε απευθείας σύνδεση τώρα!
pureeph.co.uk